Ihana Kevät 2024, trendit eri mallivartaloille

Kevät on aina uudistumisen aikaa ja se näkyy myös muodissa sekä pukeutumisessa. Uudet trendit nousevat pinnalle ja keväisiä värejä ja kuoseja nähdään kaikkialla. Kevät tuo mukanaan myös erilaisia juhlia ja tapahtumia, joissa pukeutuminen saa tärkeän roolin. Me tarjoamme stailauksia eri tarpeisiin, oli kyseessä sitten juhla- business- tai arkipukeutuminen. 

Alempana esittelemme teille kevään muodin kiinnostavia trendejä. Inspiroidu ja löydä suosikkisi!


Pääsimme toteuttamaan stailauksen kauniille Roosalle, joka etsi itselleen juhlavaa tyyliä arkeen ja juhlaan.

"Stailaus oli itsevarmuutta kasvattava kokemus. Johannan ammattimainen ohjaus, ihana luonne, kehut ja kommentit stailauksen yhteydessä johtivat helppoon sekä positiiviseen ilmapiiriin, joka näkyi omassa olossa stailauksen aikana. Stailauksessa koin olevani kaunis ja hyväksytty juuri sellaisena kuin olen. Aika meni kuin siivillä ja juteltavaa aiheen ympärillä olisi ollut vaikka kuinka paljon. Kokemuksen paras tulos oli se, että huomasin itsessäni uusia kauniita puolia ja kuinka niitä haluaisin tuoda enemmän esille vaatteiden kautta. Värikartasta löytyvien sävyjen sopivuus itselle oli erittäin mielenkiintoista kuultavaa. Myös se, miten ammattilainen näkee parhaan istuvuuden omalle keholle oli palkitsevaa ja silmiä avaavaa. Stailauksesta jäi päällimmäisenä mieleen se, että tässä on ihana, itsevarmuutta kasvattava, kokemuksellinen lahjaidea!" - Stailattava Roosa K

Kiitos Roosalle näistä kauniista ja sydäntä lämmittävistä sanoista, oli ilo päästä stailaamaan sinut! 

Alla myös pari kuvaa Roosan stailaushetkistä.

 

Pastellivärit

Pastellivärit tulevat olemaan kevään hittivärejä ja ne ovat saatavilla eri ylä- ja alaosina jo kaupoissa. Pastellisävyt kuten vaaleanpunainen, minttu, laventeli ja vaaleansininen tuovat lempeyttä asuun. Esimerkiksi pastellinsävyisen jakun yhdistäminen yksiväriseen asuun luo kivasti keveyttä ja raikkautta. Pastellisävyjä voi myös käyttää rohkeasti yhdistelemällä niitä keskenään tai kontrastina voimakkaampien värien kanssa.

---


Denim
 
Denimiä tullaan näkemään tänä keväänä asussa kuin asussa. Denim on monipuolinen materiaali, joka soveltuu moneen eri tilanteeseen ja tyyliin. Denimiä voi stailata eri asusteilla, sillä se sopii hyvin yhteen eri värien ja materiaalien kanssa. Denimiä ei ole ainoastaan farkuissa ja takeissa. Nykyään löytyy myös monenlaisia muita denimvaatteita, kuten mekkoja ja hameita. Klassinen ja ajaton denim on yksi vaatekaapin kulmakivistä.

---


Kaksiosainen pukeutuminen

Kaksiosaiset setit ovat nousemassa suosioon entistä enemmän. Esimerkiksi yhteen sopivat kauluspaita ja shortsit muodostavat mukavan oloasun kevääseen ja kesään. Tai ylempänä näkyvät farkut yhdistettynä farkkutakkiin luovat tyylikkään asukokonaisuuden. Setin kaveriksi voi rohkeasti yhdistellä erilaisia asusteita. Kaksiosaiset asukokonaisuudet ovat käytännöllisiä, monipuolisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja pukeutumiseen niin arkeen kuin juhlaan.

Kommentit