Anni kertoo kokemuksia millainen Fashion Unit on harjoittelupaikkana

 Harjoitteluni Fashion Unitilla on pian päättymässä, ja haluan jakaa hieman kokemuksiani sekä kuulumisiani näiden kuukausien ajalta. Alkuun haluan sanoa, että en olisi voinut toivoa parempaa harjoittelupaikkaa, tämä on ollut paljon enemmän mitä osasin odottaa!

Kokonaisuudessaan harjoitteluaikana olen päässyt tekemään hyvin monipuolisesti erilaisia tehtäviä toimistolla kuin myös tapahtumissa, olemaan mukana erilaisissa projekteissa sekä tapaamaan uusia ihmisiä. 



Harjoittelun loppuaika on kulunut vahvasti Fashion Unitin uusien nettisivujen luomisen parissa - on ollut hienoa olla mukana näin suuressa projektissa!

Vaikka harjoitteluni pääpaino on ollut markkinoinnissa, olen päässyt tutustumaan laajasti myös muihin malli- ja tapahtumatoimiston tehtäviin, kuten muotinäytösten järjestämiseen, valmennuksiin sekä stailauksiin. Olen tästä kiitollinen, sillä markkinoinnin lisäksi muoti ja kaikki siihen liittyvä kiinnostavat minua kovasti!

Olen päässyt olemaan mukana useammassa tapahtumassa ja suurimpana näistä on Muotipäivät. Muotipäivien järjestämisessä mukana oleminen on varmasti ollut yksi harjoitteluni kohokohdista. Monta viikkoa kovaa työtä, ja syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tapahtuman huipentuminen Toivolan vanhalla pihalla - niin hieno kokemus!





Viimeisin tapahtuma, jossa pääsin olemaan mukana oli Fashion Unitin 15-vuotisjuhla Sataman Viilussa, jossa järjestettiin samalla myös syksyn Mallivalmennuksen päätöstilaisuus. Koko tilaisuus oli hyvin onnistunut ja ikimuistoinen. 

Syksyn Mallivalmennuksen seuraaminen ja järjestäminen oli minulle ihan uutta, mutta hyvin mielenkiintoista. Oli huikea nähdä valmennettavien kehittyminen ja innostuneisuus mallin töitä kohtaan, jotka vielä kasvoivat entisestään päätöstilaisuudessa, kun jokainen pääsi näyttämään oppimaansa ja tekemään parhaansa.


Kuva: Jani Salonen @snapsbyjani


Kaikki ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan ja on ollut mukava päästä tekemään asioita erilaisten ihmisten kanssa!

Erityisen kiitollinen olen Johannalle siitä, että pääsin harjoitteluun näin ihanaan yritykseen, jossa korostuu yhdessä tekeminen. Johanna on ollut tukenani koko harjoitteluni ajan.

Vaikka harjoitteluni Fashion Unitilla päättyy, ilokseni voin ilmoittaa, että saan jatkaa FU tiimissä myös jatkossa - olen todella innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta! Tulen jatkamaan toimistotöitä sekä muita avustavia tehtäviä esimerkiksi tapahtumien ja valmennusten parissa. 

Voin siis lämpimästi suositella harjoittelun suorittamista Fashion Unitilla, mikäli esimerkiksi tapahtumien järjestäminen ja markkinointi kiinnostavat!

Kiitos, palataan ensi vuonna!


Terkuin, 

Anni


Kommentit