Vilja innostui myös juontajan töihin Fashion Unitin valmennuksen kautta


TSIN Design -kutsuvierastilaisuus 14.2.2024
Kuva: Pasi Hakala @studiovarjo

Viljan kaltaisia itseään kehittäviä ja itsensä likoon laittavia nuoria on ilo valmentaa. Viljasta huokuu sisäinen kauneus ja hänellä on kyky kohdata ihmiset ihmisenä. Kaunis, herkkä ja sädehtivä sekä itsestään huolehtiva Vilja kantaa Fashion Unitin arvot yhdessä ja sydämellä enemmän kuin hyvin. Ystävällisyys ja sosiaaliset taidot tarvitaan kun valitaan juontajaa, joka hoitaa homman kuin homman. Viime syksynä kruunattu Miss Jyväskylä 2023 tähtää seuraavaksi juontajan töihin.

Tässä Viljan kokemuksia ja pohdintaa tulevasta yhteistyöstä Fashion Unitin kanssa.


Kuva: Anna Ruotanen Photography @annaruotanen

Tässä Viljan kokemuksia ja pohdintaa tulevasta yhteistyöstä Fashion Unitin kanssa.

---

 1. Mikä sai sinut hakeutumaan esiintymis- ja juontajavalmennukseen?

"Minua on aina kiinnostanut ja innostanut itseni kehittäminen ja uuden oppiminen. Lisäksi koen, että minulla on paljon potentiaalia työskennellä monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä, kunhan vain sinnikkäästi työskentelen tätä kohti. Juontajan ja promoottorin työt kiinnostavat paljon ja hakeuduin valmennukseen, jotta saisin paremmat lähtökohdat työllistyä myös tällä saralla. Koen myös mallin töiden ja esiintymisen kulkevan käsi kädessä, joten kehittyminen mallin töissä tämän koulutuksen kautta oli myös asia mikä motivoi."


2. Mitä sait esiintymis- ja juontajavalmennuksesta?

"Sain valmennuksesta paljon oppeja, joita on mahdollista hyödyntää laajasti elämän eri osa-alueilla. Oli myös erityisen hyvä, että meitä kaikkia valmennettavia haastettiin valmennuksen aikana astumaan hetkeksi omalle epämukavuusalueelle, juonto-harjoituksen kautta. Kun juonto tuli rakentaa aiheen ympärille, joka ei ollut niin tuttu ja turvallinen, ymmärsin laajemmin kokemuksen ja käytännön kautta minkälaista valmistautumista juontaminen tarvitsee sekä mitä asioita tulee huomioida omassa kehonkielessä sekä äänenpainossa. Henkilökohtainen palaute oli merkityksellistä ja rakentavaa. 
Erityisesti valmennuksesta sain itsevarmuutta ja tahtoa työskennellä kohti uutta urapolkua."


3. Mikä oli parasta esiintymis- ja juontajavalmennuksessa?

"Valmennuksessa parasta oli ihmiset. Meitä oli hyvä porukka kasassa, jossa ei tarvinnut jännittää. Kaikki työskentelimme yhdessä kohti tavoitteita ja tuimme toisiamme. Keskustelut, joita kävimme olivat rakentavia, kannustavia ja ajatuksia herättäviä. Oli myös helpottavaa huomata, ettei ollut vain yksin uuden äärellä. Johanna ja Jari luennoivat todella hyvin ja panostivat siihen, että jokaisella on hyvät valmiudet valmennuksen jälkeen kehittää itseään eteenpäin."


4. Mitä odotuksia sinulla on juontajan työstä, mikäli tulet tekemään niitä Fashion Unitilla? 

"Olen odottavaisin mielin, minkälaisia työmahdollisuuksia on mahdollisesti tulossa. Odotan, että pääsen kehittämään itseäni laajemmin työn kautta ja minulla on mahdollisuus monipuolistaa työmahdollisuuksia. On ilo kuulua Fashion Unitin porukkaan 🩷"


Viljan voit tilata tapahtumaasi juontaja- ja mallipankista täältä.


TSIN Design -kutsuvierastilaisuus 14.2.2024
Kuva: Pasi Hakala @studiovarjo

Kommentit