Parasta mallivalmennuksessa on ollut ihmiset, kertoo Melinda


Tänä vuonna järjestämme kaksi My Style Mallivalmennusta, maaliskuussa sekä syyskuussa.

Seuraava valmennus alkaa siis jo muutaman viikon päästä!

Mallivalmennuksesta valmennettavat hakevat varmuutta esiintymiseen, parempaa itsetuntemusta sekä omien vahvuuksien vahvistamista.

Joskus tarvitsemme ulkopuolista apua eteenpäin menemiseen ja omien haaveiden tavoittelemiseen.
Usein hakija saattaa etsiä opiskelujen jälkeistä työelämää, uutta urapolkua tai uudenlaisia kokemuksia. Yhdessä valmennettavan kanssa lähdetään omien vahvuuksien kautta rakentamaan kokonaiskuvaa omasta polusta.

15 vuoden aikana olemme olleet tukena erilaisissa elämäntilanteissa. Usea on nimittäin löytänyt itselleen esimerkiksi uuden urapolun tai lähtenyt opiskelemaan kokonaan uutta alaa.

Seuraavaksi Melinda kertoo miksi hän lähti mukaan mallivalmennukseen ja millaisena valmennuksen koki. Herkkä ja kuvankaunis Melinda jäi hyvin mieleen viime syksynä Toivolan vanhalla pihalla kun hän kävi isänsä kanssa esittäytymässä ja kertomassa halukkuutensa lähteä kokeilemaan siipiään mallina Fashion Unitilla. Palo silmissä sekä innostus vakuutti heti Johannan. Yhteinen matka alkoikin lähes saman tien kun Melinda tuli mallivalmennukseen.



Hei! Olen Melinda 13-vuotias jyväskyläläinen. Harrastan paljon urheilua ja lajeinani ovat cheerleading, ampumahiihto ja tanssi. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, isosisko ja pikkuveli.


1. Mikä sai sinut hakeutumaan malliksi?

Mummoni ehdotti mallin hommia, joten sitä kautta heräsi kiinnostus. Sitten olin katsomassa viime syksynä Muotipäiviä Toivolan vanhalla pihalla, ja se oli viimeinen nykäisy lähteä mallivalmennukseen.


2. Miten olet kokenut Mallivalmennuksen?
Olen kokenut, että mallivalmennuksessa on tosi mukava porukka ja tervetullut olo. Valmennuksessa on ollut hyvä ilmapiiri ja ihmisille on helppo puhua.





3. Mikä oli parasta Mallivalmennuksessa?

Parasta mallivalmennuksessa on ollut ihmiset. Kaikki ovat olleet mukavia ja kannustavia. Jos joku on tarvinnut apua niin aina on apua löytynyt.


4. Mitä odotuksia sinulla on tulevasta mallin työstä, jota tulet tekemään Fashion Unitilla? 

Suuria odotuksia mallin hommille ei ole, mutta toivottavasti edes muutamille keikoille pääsisin.

Pääset katsomaan Melindan portfoliota täältä.



Kuvat: Jani Salonen @snapsbyjani

Kommentit