Valmennuksesta varmuutta esiintymiseen, Ruut kertoo oivalluksistaan

Fashion Unitin esiintymis- ja juontajavalmennus tuo lisää varmuutta omaan esiintymiseen ja puhumiseen sekä antaa vinkkejä esimerkiksi esiintymistilanteessa äänen käyttöön ja jaksottamiseen, mutta myös esityksen valmisteluihin.

Ruut osallistui esiintymis- ja juontajavalmennukseen tammikuussa 2024 ja kertoo seuraavaksi kokemuksiaan ja oppejaan valmennuksesta. Kiitos Ruut heittäytymisestä, on ilo saada energinen persoonasi mukaan toimintaamme!

Mikäli kiinnostut valmennuksesta, alta löydät seuraavan esiintymis- ja juontavalmennuksen päivät.



1. Mikä sai sinut hakeutumaan esiintymis- ja juontajavalmennukseen? 

"Esiinnyn paljon harrastukseni myötä ja teen myynnin parissa työtä. Halusin lisää eväitä ja varmuutta esiintymiseen ja ulosantiini puhuessani."


2. Mitä sait esiintymis- ja juontajavalmennuksesta? 

"Työhöni liittyen sain erittäin paljon vahvistusta esimerkiksi äänen käyttöön ja puhumiseen. Artikulointi ja äänenpaino sekä tauot puheessa tuovat paljon varmuutta. Opin, että mihin tahansa asiaan perehtymällä ja valmistautumalla, voi puhua vakuuttavasti vaikkei olisi juuri sen alan asiantuntija. Osaan hyödyntää näitä kaikkia myös puhelimeen puhuessani vaikka ei ole face to face -kontaktia. Ymmärsin myös esimerkiksi puheen jaksottamisen tärkeyden juonnossa ja sen ettei nopeudella voita mitään."



3. Mikä oli parasta esiintymis- ja juontajavalmennuksessa? 

"Minusta kaikki oli oikein hyvää. Esimerkit ja puheharjoitukset olivat erittäin hyviä. Muiden katsomisesta oppii paljon ja koska en itse ollut aiemmin puhunut mikrofoniin, tajusin, että mikrofoniin puhutaan koko ajan - pään kääntyessä mikrofoni liikkuu mukana. Kehon kieli on minulle tanssiharrastuksen myötä myös rekvisiitan kanssa tuttua, mutta kun siihen lisätään ääni, muuttuu myös kehon kieli ja liikkuminen."


4. Mitä odotuksia sinulla on juontajan työstä, mikäli tulet tekemään niitä Fashion Unitilla?

"Voi ei, mitä vastaisin. Avoimin mielin lähden mielelläni jokaiseen tilaisuuteen mikä minulle tarjoutuu!"



Seuraavan esiintymis- ja juontajavalmennuksen päivät ovat jo lyöty lukkoon - valmennus järjestetään jälleen la-su 25.-26.5.2024l. Katso tarkempi aikataulu ja sisällöt täältä

Ilmoittaudu mukaan info@fashionunit.fi!


Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo

Kommentit