Monipuolinen Nelli nauttii valokuvamallin työstä



Mallivalmennuksessamme on tärkeää olla läsnä jokaisessa valmennuksen osiossa ja löytää omat kehityksen kohteet sekä täydentää omaa osaamistaan eri osa-alueilla. 

Meidän uusi tulokas Nelli, nelinkertainen Suomen mestari toistoleuanvedossa arvostaa itsestään huolehtimista ja on erittäin liikunnallinen. 

Aina on jotain kehitettävää ja asioita voi katsoa uudella tavalla sekä eri näkökulmasta.
Jo aiemmin opittua voi täydentää kun on avoimin mielin heittäytynyt mukaan. 

Nellin kiinnostus ja suuri halukkuus olla osa Fashion Unit yhteisöä on tuonut meille sen mitä toivommekin mallilta eli into ja halu mennä eteenpäin sekä oppia ja kokeilla uutta.

Mallin työssä on myös tärkeää ominaisuudet, jotka löytyvät Nelliltä eli sympaattisuus ja innokkuus. Nelli on innokas olemaan osa yhteisöä, jonka myötä hän myös pääsee kokeilemaan uutta ja erilaista. 

Lue alta mitä Nelli sai valmennuksesta ja missä Nelli oppimiaan asioita pystyy hyödyntämään.


1. Mikä sai sinut hakeutumaan malliksi? 

"Alun perin olen työskennellyt eri mallitoimistolle, jonne ajauduin muutama vuosi sitten vähän sattumalta hyvän ystäväni kautta, joka oli kyseisen toimiston listoilla ollut mallina jo pidemmän aikaa. Sittemmin Fashion Unitilla työskentelyn aloittaminen tuntui luontevalta, sillä olen asunut jo pitkään Jyväskylässä."


2. Miten olet kokenut Mallivalmennuksen? 

"Minulla oli aiempaa kokemusta valokuvamallina toimimisesta, mutta ei juurikaan näytöksistä. Koen, että valmennus siis antoi eväitä itselleni erityisesti näytösmallina toimimiseen muotinäytöksissä. Esimerkiksi oikeaoppinen kävely näytöksissä ja erilaiset koreografiat siihen liittyen olivat minulle uusia asioita. 
Vaikka kuvauskokemusta jo olikin, valokuvaajan luento oli erittäin hyödyllinen ja sai ajattelemaan esimerkiksi käsien ja jalkojen asennon merkitystä sekä kuvakulmia, valoja ja varjoja syvällisemmin ja osin uudelta kantilta."


3. Mikä oli parasta Mallivalmennuksessa?

"Mukavinta valmennuksessa olivat portfoliokuvaukset, jossa mm. valokuvaajan luennon ja opastuksen pohjalta uusia oppeja pystyi hyödyntämään. On lisäksi aina todella mukavaa olla ammattilaisten ehostettavana. Siitä saa uusia ideoita myös omatoimiseen kampauksen ja meikin tekemiseen esimerkiksi näytöksiä varten."


4. Mitä odotuksia sinulla on tulevasta mallin työstä, jota tulet tekemään Fashion Unitilla? 

"Mallin töiltä odotan uusia kohtaamisia, yhteistyötä sekä uusia kokemuksia. On mukavaa oppia uutta ja kehittyä eri osa-alueilla."


Seuraava Mallivalmennus alkaa maaliskuussa 2024, tarkemman aikataulun sekä sisällöt löydät täältä.

Valmennukseen voi ilmoittautua sähköpostitse info@fashionunit.fi. 
Paikkoja on enää muutama jäljellä!

Jos herää kysyttävää valmennuksiimme liittyen, ole rohkeasti yhteydessä!

Kommentit