Liisi kokee Mallivalmennuksen tärkeänä ja näkee mahdollisuutena mallin töille


Haluamme esitellä teille uuden ja upean naismallin Liisin, joka osallistui syksyn 2023 Mallivalmennukseen aktiivisesti ja suoritti valmennuksen kiitettävästi. 

Liisi on kaunis sekä sisäisesti että ulkoisesti. Liisistä välittyy ystävällisyys ja hän on helposti lähestyttävä - nämä ovat molemmat tärkeitä ominaisuuksia myös mallin työssä!

Liisin vahvuutena on hänen elämänkokemus ja monipuolisuus. Hänet haluamme nähdä näytös- ja mainosmallina. Mahdollisuuksia näemme myös kansainvälisille markkinoille.

Liisi on todellinen tiimipelaaja sekä aina sydämellä mukana!

Tervetuloa Liisi!

Seuraavaksi Liisi kertoo omia kokemuksiaan Mallivalmennuksesta ja odotuksia tulevasta.



1. Mikä sai sinut hakeutumaan malliksi?

"Olen aina viihtynyt kameran edessä, pitänyt esiintymisestä ja pohtinut mallin töitä todella pitkään. 
Viimeiset kymmenen vuotta olen kuitenkin ollut tiiviisti lapsiperheen arjessa, joten haave on ollut sivussa.

Nyt oli kuitenkin oikea aika toteuttaa valmennus, ihan yksin ja vain itselleni. Kaipasin ihan "omaa juttua", ja tämä oli täydellinen mahdollisuus siihen. Tärkeää ei ole pelkästään valmennuksen käynti, vaan sen mukanaan tuomat mahdollisuudet päästä työskentelemään mielenkiintoisten asioiden äärellä. Myös ikä on auttanut, nykyään olen itsevarmempi kuin nuorena, enkä pelkää heittäytyä uuteen."


2. Miten olet kokenut Mallivalmennuksen?

"Olen saanut valmennuksesta irti paljon. On ollut mukavaa, kun saa olla luvan kanssa kiinnostunut esiintymisestä, vaatteista ja henkilökohtaisesta hyvinvoinnista. Erityisesti Johannan tsemppaus ja valmennuksen lämmin tunnelma ovat tuoneet varmuutta omaan esiintymiseen. 

Tärkein huomio itselleni valmennuksen aikana oli todella ymmärtää, miksi valmennus on tarpeellinen. Mallin työhön liittyy paljon asioita, joiden oppimiseen ja omaksumiseen tarvitaan ohjausta. Esimerkiksi oikeaoppinen kävely ja itsensä kantaminen ovat asioita, joiden tukeminen on ollut itselleni tärkeää."




3. Mikä on ollut parasta Mallivalmennuksessa? Jos mahdollista, kerro miksi.

"Jokaisen mallin omien tarpeiden ja vahvuuksien yksilöllinen huomiointi, sekä mahdollisuus kehittyä oli valmennuksen parasta antia. Saadut opit oli kohdennettu juuri minulle, ja esimerkiksi vartalotyypin analysoinnissa sain hyviä pukeutumisvinkkejä. Koin tärkeäksi myös saada tuntumaa työskentelyyn kuvausten ja muotinäytöksen kautta."


4. Mitä odotuksia sinulla on tulevasta mallin työstä, jota tulet tekemään Fashion Unitilla? 

"Toivon, että pääsen tekemään monia erilaisia töitä, ja olemaan aktiivisesti mukana Fashion Unitin toiminnassa."


Kommentit