Auttavainen ja kannustava mallimme Vilja - Miss Jyväskylästä malliksi



Tänään pääsette tutustumaan Fashion Unitin uuteen malliin Viljaan ja hänen kokemuksiinsa Mallivalmennuksesta.

Viljasta huokuu positiivisuus ja myönteinen elämänasenne.

Oli tilanne mikä tahansa, Vilja on aina auttamassa ja kannustamassa!
Tämä on tehnyt myös meihin suuren vaikutuksen.

Vaikka Vilja on vasta valmistunut malliksi, hän on ollut mukana jo useassa tapahtumassa sekä näyttänyt kiinnostuksen ja motivaation mallin töitä kohtaan hyvin vahvasti. Vilja osaa kantaa itsensä ja edustaa itseään sekä Fashion Unitia, mitkä ovat molemmat hyvin tärkeitä taitoja mallin työssä! 

Lue tuoreen Miss Jyväskylän ajatuksia mallin töistä Fashion Unitilla.


Prisma Seppälä muotinäytös 11.11.2023

 1. Mikä sai sinut hakeutumaan malliksi?

"Olen aina nauttinut kameran edessä olemisesta, mutta en ikinä osannut nähdä itseni soveltuvan malliksi. Vasta kun osallistuin Miss Jyväskylä 2023 -kilpailuun ja pääsin kokemaan ensimmäiset kuvaukset ja näytökset, iski kipinä, että tätä haluan jatkaa. 

Fashion Unitin Johanna kävi myös pitämässä meille kilpailun aikana koulutuksen, jossa hän kertoi Fashion Unitista, mallivalmennuksesta ja mallin töistä. Tämän myötä innostuin entisestään. 

Hakeuduin malliksi, sillä haluan jatkaa mallin töitä kuvausten ja näytösten parissa, oppia uutta ja saada kokemuksia sekä kehittää itseäni."


Onnen Aika -messut muotinäytös 14.1.2024

2. Miten olet kokenut Mallivalmennuksen?

"Mallivalmennus on ollut hyvin opettavainen ja monipuolinen kokonaisuus. Itsevarmuus on kasvanut, olen kehittynyt paljon ja olen saanut paljon uusia oppeja, joiden avulla on hyvä edetä mallimaailmassa. 

Mallivalmennuksessa jokainen meistä otettiin arvostaen ja lämmöllä vastaan, juuri sellaisina kuin olemme. Valmennuksen aikana korostettiin usein, että jokainen meistä on hyvä ja arvokas, täynnä mahdollisuuksia juuri näin. 

Palaute, jota säännöllisesti on saanut, on ollut yksilöllistä ja rakentavaa, joka on edesauttanut kehittymistä.
Olen kokenut kaikkien oppien olevan hyödynnettävissä myös muuhun elämään."



3. Mikä on ollut parasta Mallivalmennuksessa?

"Ehdottomasti meidän valmennusporukka. Meillä on ollut koko ajan hyvä, lämmin yhteishenki. Vaikka jokainen meistä on työskennellyt omia tavoitteitaan kohti yksilöinä, olemme ennen kaikkea ollut tiimi. Jokainen on kannustanut ja tukenut toinen toistaan."


Onnen Aika -messut muotinäytös 14.1.2024

4. Mitä odotuksia sinulla on tulevasta mallin työstä, jota tulet tekemään Fashion Unitilla? 

"Odotukset ovat monipuolisia ja odotan innolla mitä kaikkea pääsen tekemään Fashion Unitilla. Mahdollisuuksia on moneen ja avoimin mielin tartun uusiin työtarjouksiin joita tulee. 

Nautin niin kuvauksista kuin näytöksistä ja olen odottavainen tulevaisuuden suhteen mihin kaikkeen pääsen mukaan. Koen, että minulla on paljon annettavaa ja nyt kun mallivalmennuksen myötä vakaa pohja mallin työlle on mahdollistunut, olen valmis mihin vain."


Fashion Unitin Mallivalmennuksen päätöstilaisuus 9.12.2023


Kommentit