Mallivalmennus on antoisa kokemus - lue Mervan kokemukset

Tänään pääsette lukemaan tulevan mallimme Mervan kokemuksia ja ajatuksia syksyn 2023 Mallivalmennuksesta sekä odotuksia päätöstilaisuudelta ja mallin töiltä.

Mervan ahkeruus ja motivaatio on näkynyt alusta alkaen koko valmennuksen ajan. Hän on loistavalla toiminnallaan ja käytöksellään toiminut esimerkkinä myös muille valmennettaville. Mervan elämänkokemus ja aitous on ehdottomasti hänen vahvuuksiaan.

Tervetuloa Merva!


1. Mikä sai sinut hakeutumaan malliksi?

 "Minut sai hakeutumaan malliksi kiinnostus esiintymistä ja uusia kokemuksia kohtaan. Olen kiinnostunut pukeutumisesta sekä muodista ja mm. tehnyt itselleni paljon vaatteita. Mallin tehtävissä pääsen toteuttamaan kiinnostustani taas eri kulmasta."


2. Miten olet kokenut Mallivalmennuksen?


"Mallivalmennus on ollut antoisa kokemus. On ollut mukava päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja olemaan osa yhteisöä. Valmennuksen aikana on  painotettu monta kertaa itsensä hyväksymisen tärkeyttä ja sitä, ettei valmennuksen tarkoituksena ole muuttaa ketään toisenlaiseksi. Tämä on luonut turvallisen ilmapiirin."




3. Mitä odotat valmennuksen päätöstilaisuudelta?

"Odotan päätöstilaisuutta innostunein ja jännittynein mielin. On mahtava päästä esiintymään ensimmäistä kertaa muotinäytöksessä. Mielestäni on hienoa että kurssi päättyy näytökseen, jotta pääsemme harjoittelemaan kävelyä, esiintymistä, vaatteiden vaihtoa ym."


4. Mikä on ollut parasta Mallivalmennuksessa? Jos mahdollista, kerro miksi.

"Parasta valmennuksessa on ollut kävelyn harjoittelu. Olen saanut kävelystä positiivista palautetta sekä tietenkin myös vinkkejä sen parantamiseksi."


5. Mitä ajatuksia herättää aikuismallin työ, jota tulet tekemään Fashion Unitilla?

"Aikuismallin työ herättää innostusta ja jännitystä. Odotan työltä uusien ihmisten kohtaamista ja uusiin tilanteisiin heittäytymistä. Sekä tietysti kaikkia kauniita vaatteita ja lookeja joita pääsee esittelemään."
 


Kuvat: Jani Salonen

Kommentit