15 vuoden kokemus muotitapahtumien toteutuksista!

Kauppakeskus Seppä muotinäytös 22.4.2023.

 "Teidän kanssa on niin helppo toimia. Tuutte paikalle ja teette mitä ootte luvannut. Voin täysin luottaa, että hoidatte homman mikä säästää minulta paljon aikaa.”

Tällaisen palautteen saimme yhdeltä kauppakeskuksen markkinointi- ja tapahtumapäälliköltä, jonka kanssa ollaan tehty jo pidempään yhteistyötä. Nämä palautteet lämmittävät sydäntä ja vahvistaa sen, että teemme asioita oikein.


Prisma Seppälä muotinäytös 11.11.2023

Muotinäytöksen ja -tapahtuman järjestäminen on todella monivaiheinen homma, jonka onnistumisen vaikuttaa mm:

Mallien ammattitaito: Hyvän lavakarisman ja käytöstapojen lisäksi, meidän mallit on erittäin vastuuntuntoisia ja luotettavia. Muotinäytös vaatteita kohdellaan aina arvokkaasti ja tarkan protokollan mukaan sekä näytös paikalla ollaan eduksi niin mallitoimistolle kuin myös asiakkaille.

Projektin hallinta: Muotinäytökseen tarvitaan lava, musiikki, äänentoisto, juontajat, mallit, vaateliikkeet, juonnot, koreografiat ja huolellinen suunnitelma, jossa kaikki muuttujat on huomioitu. Monta asiaa, jotka kaikki vaikuttavat toisiinsa.


Kauppakeskus Valkea muotitapahtuma 16.9.2023

Meillä on 15 vuoden kokemus muotitapahtumien ja -näytösten toteutuksesta. Lukematon määrä oppeja ja koko ajan opitaan lisää, kehitytään ja muututaan ajan mukana. 

Nyt on hyvä hetki alkaa suunnittelemaan ensi vuoden muotitapahtumia - otahan yhteyttä ja ideoidaan yhdessä jotain ennennäkemätöntä!


Palokan kauppakeskus muotitapahtuma 13.5.2023


Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo

Kommentit