Kuinka hoitaa huulia ja saada huulipuna näyttämään hyvältä?

Kun puhutaan huulipunista, moni sanoo ettei käytä huulipunaa, koska lopputulos ei näytä hyvältä.

Etenkin huulten kuorinta jää usein monilla tekemättä, ja tällöin huulet rohtuvat ja huulipunat eivät näytä hyvältä huulilla.

Huulia täytyy muistaa hoitaa ja huulten hoidon tärkeimmät vaiheet ovatkin huulten kuorinta ja kosteutus.

Kuva: Kivikari Freyberg

Huulimeikkiä tehdessä huulivoide kannattaa laittaa ensimmäisenä, sillä se kosteuttaa huulia ja hyvin hoidetuilla huulilla huulipuna näyttää paremmalta.

Huultenrajauskynä muotoilee huulet, pidentää huulipunan kestoa ja estää huulipunan leviämisen. Huultenrajauskynän sävy kannattaa valita mahdollisimman läheltä huulipunan sävyä.

Huulikiilto antaa nimensä mukaisesti kiiltoa huulille ja sitä voi käyttää yksin tai huulipunan päällä.


Oriflame tuotekuva

Huulipuna on tärkeää valita oikein, sillä oikein valittu huulipuna sitoo yhteen koko meikin värit ja korostaa silmien- ja ihonväriä. Huulipunan värin valinta on kuin värianalyysi, sillä siihen vaikuttavat omat piirteet ja ominaisuudet kuten hampaiden väri kuin myös oma persoona. 

Kaikessa meikkauksessa ja ihonhoidossa kuten myös huulipunan laitossa täytyy muistaa oikeat työvälineet ja siveltimet. Oikeat työvälineet vaikuttavat huulimeikin lopputulokseen ja pysyvyyteen. 


Oriflame tuotekuva


Fashion Unit järjestää pikkujoulut 9.12.

Luvassa kauneutta, hyvinvointia, rentoa yhdessäoloa sekä muotinäytös.

Tilaisuudessa Oriflamen pisteellä kaikenkattavaa ihonhoitoa ihonhoidosta kiinnostuneille, mutta erityisesti keskitytään huulten hoitoon. Paikan päällä mahdollista saada myös itselleen huulimeikki.

Pikkujouluista tulossa tarkempia tietoja pian, pysy siis kuulolla ja laita päivä jo kalenteriisi!

Kommentit