Vielä ehdit mukaan la 30.9. alkavaan Mallivalmennukseen!

Haluaisitko oppia mallin työstä ja päästä toimimaan mallina Fashion Unitilla? Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi oppia oikeaoppista kävelyä, poseerauksia, meikkauksen saloja ja värien viestintää?

Ilmoittaudu mukaan ensi lauantaina 30.9. alkavaan My Style Mallivalmennukseen! 

Mallivalmennuksessa pääset oppimaan laajasti mallin työstä ja kehittymään eri osa-alueilla. 

Mallivalmennukseen voi hakea ikää ja kokoa katsomatta, kaikki kenellä sydän sykkii esiintymiselle ja itsensä kehittämiselle! 


Kuva: Pasi Hakala / Studio Varjo


My Style Mallivalmennus antaa perustiedot sekä -taidot mallin töistä kiinnostuneille. Valmennuksesta saat valmiudet näytös-, valokuva- ja pr-mallina toimimiseen. 

Mallivalmennus koostuu niin käytännön opeista, inspiroivista luennoista kuin myös kattavista materiaalitiedostoista. Valmennus huipentuu päätöstilaisuuteen, jossa valmennettavat pääsevät esiintymään oikeassa muotinäytöksessä.

Lue lisää Mallivalmennuksen sisällöstä ja aikataulusta verkkosivuiltamme!


Kevään 2023 Mallivalmennuksen päätöstilaisuus Mikkelin Kenkäverossa. Kuva: Anna-Katri Hänninen

Valmennukseen voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sekä kasvo- ja kokovartalokuvat sähköpostitse osoitteeseen info@fashionunit.fi. 

Osallistujat valitaan mallicastingin kautta. Casting on keskustelutilaisuus, jossa kuulet enemmän Fashion Unitin toiminnasta sekä pääset esittelemään itsesi ja kysymään kysymyksiä meiltä. 

Mallivalmennuksen aloitustilaisuus järjestetään lauantaina 30.9.2023 Jyväskylässä Fashion Unitin toimistolla osoitteessa Vasarakatu 9. 

Seuraava casting pidetään la 30.9. ennen Mallivalmennuksen aloitustilaisuutta klo 11 Fashion Unitin toimistolla.


Kuva: Anna-Katri Hänninen

Kevään 2023 Mallivalmennuksen päätöstilaisuuden tunnelmia pääset lukemaan blogistamme ja kuvia katsomaan täältä.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!

Kommentit