Syksyn 2023 trendivinkkejä Muoti X Valkea -tapahtumasta la 16.9.

 Viime lauantaina 16.9. nähtiin syksyn muotia Fashion Unitin tuottamissa muotinäytöksissä, kun Valkea X Muoti -tapahtuma järjestettiin jälleen kauppakeskus Valkeassa, Oulussa.

Oli ilo olla mukana! Kiitos kauppakeskus Valkea ja upeat mallimme!

Muotinäytöksessä nähtiin syksyn upeita asuja ja trendejä, joissa yhdistyivät erilaiset kuosit, värit ja materiaalit.

Asuissa ja vaatteissa nähtiin paljon värejä ja eri värien yhdistämistä keskenään. Lisäksi erilaiset kuosit, etenkin ruutu- ja raitakuosit olivat suuresti esillä. Tänäkin syksynä pukeutumiseen kuuluvat myös erilaiset asusteet ja muotinäytöksessä nähtiin esimerkiksi korvanlämmittimiä ja kaulahuiveja. 

Alle olemme koonneet syksyn trendejä ja pukeutumista Valkean muotinäytöksestä inspiroituneena.


Värien yhdistäminen

Yhdistele ja kokeile rohkeasti eri värejä keskenään ja luo upeita asukokonaisuuksia! Värejä voi hyödyntää myös lisäämällä värikkään asusteen kuten huivin tai laukun esimerkiksi mustan asun kaveriksi tuomaan raikkautta ja piristystä. 




Ruutu- ja raitakuosit

Ruutu- ja raitakuosit ovat palanneet ja kuvioita nähdään esimerkiksi takeissa, mekoissa sekä paidoissa. Ruutua ja raitaa on monenlaista, esimerkiksi isoa ja pientä tai vinoa ja suoraa. 





Asusteet

Erilaisilla asusteilla saa asusta tyylikkään ja näyttävän. Esimerkiksi korvanlämmittimet, huivi sekä erikokoiset ja muotoiset laukut ovat muodissa tällä hetkellä. Lisäksi pipoja ja päähineitä on tullut kauppoihin monia malleja ja värejä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan.






Muotinäytös by Fashion Unit

Asut ja asusteet: Kauppakeskus Valkean liikkeet

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo


Kommentit