Löydä omat värisi ja opi rakentamaan toimiva vaatekaappi!

Fashion Unitin tiimi on täydentynyt Hanna-Maija Koposen liittyessä mukaan tarjoamaan värianalyyseja ja pukeutumisneuvontaa. Hanna-Maija on koulutukseltaan diplomi kosmetologi ja hän on toiminut kosmetiikan parissa parikymmentä vuotta kauneushoitolayrittäjänä ja kosmetiikkaneuvojana apteekissa. Hanna-Maija valmistui pukeutumisneuvojaksi ja värikonsultiksi vuonna 2023. Hanna-Maijan palveluihin kuuluvat värianalyysit sekä pukeutumisneuvonta sisältäen vartaloanalyysin.


 Värianalyysi

Haluaisitko löytää värisävyt, jotka saavat sinut hehkumaan? Tervetuloa Fashion Unitin värianalyysiin. 

Värianalyysin avulla voidaan selvittää, mitkä värit imartelevat sinua eniten.

Värianalyysissa on neljä värivuodenaikaa, ja kaikissa oma väripaletti, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan ja täydentämään omia luonnollisia ulkoisia värejäsi.

Oikeat värisävyt saavat sinut näyttämään raikkaalta ja tyylikkäältä sekä korostavat kasvojesi parhaita puolia.




Pukeutumisneuvonta

Pukeutumisneuvonnassa analysoidaan vartalotyyppisi ja mittasuhteesi, jonka jälkeen opit tuomaan vartalosi parhaat puolet esille ja saat varmuutta pukeutumiseen. 

Pukeutumisneuvonta antaa sinulle työkaluja shoppailuun, jolloin virheostot vähenevät ja voit suunnitella itsellesi toimivan vaatekaapin. 

Harkittu vaatekaappi on usein myös ekologinen.



Tule tapaamaan Hanna-Maijaa Muotipäiville Toivolan makasiiniin Fashion Unitin ständille la 2.9. ja su 3.9. ja voit saada vinkkejä liittyen väreihin sekä pukeutumiseen!

Voit myös varata ajan väri- tai vartaloanalyysiin, hinta alkaen 159€. Kysy lisää info@fashionunit.fi.


Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo



Kommentit