Mallivalmennus ja mallin työt Fashion Unitilla, kysy lisää!

Kiinnostaisiko sinua päästä toimimaan mallina Fashion Unitilla? Haluaisitko esimerkiksi oppia oikeaoppista kävelyä, poseerauksia, meikkauksen saloja, värien viestintää sekä paljon muuta?

Hae mukaan syksyllä alkavaan My Style Mallivalmennukseen ja pääset oppimaan laajasti mallin työstä ja kehittymään eri osa-alueilla!

Mallivalmennukseen voi hakea ikää ja kokoa katsomatta, kaikki kenellä sydän sykkii esiintymiselle ja itsensä kehittämiselle! Valmennamme sekä nais-, mies- että lapsimalleja!


Valkean muotinäytös 13.5.2023, kuva: akotiranta


My Style Mallivalmennus antaa perustiedot sekä -taidot mallin töistä kiinnostuneille. Valmennuksesta saat valmiudet näytös-, valokuva- ja pr-mallina toimimiseen. Valmennuskerrat ovat pääsääntöisesti lauantaisin,  joka mahdollistaa myös arkena töissä käyvien sekä koululaisten pääsemisen paikalle. 

Mallivalmennus koostuu niin käytännön opeista, inspiroivista luennoista kuin myös kattavista materiaalitiedostoista. Mallivalmennus on kuitenkin pohjattu livenä tapahtuviin opetuspäiviin, joita tukee e-tyylikoulussa jaetut materiaalit ja luentotaltioinnit. Valmennus huipentuu päätöstilaisuuteen, jossa valmennettavat pääsevät esiintymään oikeassa muotinäytöksessä.

Valmennukseen voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sekä kasvo- ja kokovartalokuvat sähköpostitse osoitteeseen info@fashionunit.fi. Kuvien ei tarvitse olla ammattikuvaajan ottamia, itse otetut kuvat riittävät. 

Osallistujat valitaan mallicastingin kautta. Hakemuksen saatuamme kutsumme sinut mallicastingiin, mikäli koemme, että meillä olisi sinulle tarjottavaa ja näemme sinussa potentiaalia meillä mallina toimimiseen. Casting on keskustelutilaisuus, jossa kuulet enemmän Fashion Unitin toiminnasta sekä pääset esittelemään itsesi ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä. 

Seuraava My Style Mallivalmennus alkaa syksyllä 2023. Aloitustilaisuus järjestetään lauantaina 30.9.2023 Jyväskylässä Fashion Unitin toimistolla osoitteessa Vasarakatu 9. 

Seuraava casting pidetään tiistaina 15.8 klo 12 etänä ja klo 16 paikan päällä Vasarakadulla. 


Kevään 2023 mallivalmennuksen päätöstilaisuus Kenkäverossa Mikkelissä, kuva: Anna-Katri Hänninen

Lue lisää mallivalmennuksen sisällöstä ja aikataulusta verkkosivuiltamme ja hae mukaan!

Edellisen mallivalmennuksen päätöstilaisuuden tunnelmia pääset lukemaan blogistamme ja kuvia katsomaan täältä!

Kommentit