Vilman terveiset kevään 2023 harjoittelusta Fashion Unitilla

Kuva: Anna-Katri Hänninen

Aikani harjoittelussa Fashion Unitilla on tullut päätökseen ja sain hyödyllistä ammatillista kokemusta, mutta tutustuin myös ihaniin persooniin näiden kuukausien aikana. Minulla ei oikeastaan ollut isoja odotuksia tulevasta, koska malli- ja muotiala on ollut minulle ihan uusi tuttavuus. Tähän blogipostaukseen olen koonnut harjoitteluni kohokohdat ja mieleenpainuvimmat hetket!

Pääsin mukaan osalliseksi useisiin muotinäytöksiin ja suunnittelemaan sisääntulolistoja. On ollut todella mielenkiintoista päästä näkemään muotitapahtuman kulisseihin ja kaikkeen mitä tapahtuu suunnitteluvaiheessa, jotta saadaan aikaan hyvä ja onnistunut tapahtuma. 

Tapahtumapäivänä muotinäytöksissä minun roolini oli olla apuna bäkkärillä ja toimia pukijana malleille. Oli hauskaa nähdä takahuoneen kaaos ja kuinka nopeasti takahuoneen kiire hävisi kun mallit astelivat lavalle - koko olemus vaihtui sekunneissa ammattimaiseksi! Jokaisen muotinäytöksen kruunasi finaali, jossa hyvä musiikki, fiilis ja palaute palkitsivat tehdyn työn. 

Yksi ehdottomista kohokohdista oli Fashion Dinner, joka järjestettiin Vanhassa Pappilassa. Miljöö oli ihan täydellinen tapahtumaan ja takatilassakin seinistä kattoon näkyi taidetta. Hektinen tunnelma H-hetkellä oli koukuttava ja ainutkertainen. 

Toinen mieleenpainuva tapahtuma oli Mikkelin Kenkäverossa mallivalmennuskoulutuksen päätöstilaisuus ja muotinäytös. Sain olla saman valmennusryhmän kanssa koko kevään ja oli upeaa seurata jokaisen kehitystä kameran ja yleisön edessä.

Tunteja toimistolla kului myös todella paljon. Muun muassa tämän blogin pitäminen on ollut kevään vastuullani ja olen tykännyt päivittää tätä todella paljon. Kirjoitan myös vapaa-ajalla tekstejä ja lyhyitä kirjoituksia, joten tämä on ollut mieleinen homma ja jokainen postaus on ilolla tehty. 


Pääsin myös mukaan muutamiin kuvauksiin ja toimin niissä assistenttitehtävissä.

Olen harjoittelussa saanut hyvin kiinni millaista tuottajan työ malli- ja muotialalla voisi olla. Pidän tätä ehdottomasti työn puolesta vaihtoehtona tulevaisuudessakin. 

Kiitos ihan kaikille, jotka auttoivat ja ottivat minut vastaan avoimesti ja ystävällisesti! Nyt on aika suunnata kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia, Vilma kiittää ja kuittaa tältä erää!

Kommentit