Pyöräilyviikon Sport -muotinäytös

Pyöräilyviikon teemaan sopi täydellisesti Sport -muotinäytös, joka järjestettiin aivan Jyväskylän sydämessä Kompassilla lauantaina 6.5! Sopivia urheiluvaatteita näimme niin lenkkipolulle kuin kuntosalillekin. Urheiluvaatteiden TOP Brändit, kuten XXL ja Evelace tarjosivat mallistojensa parhaimmistoa lavalla.


Väreiltään hillityt koko asut, kuten kuvasta näkyy, ovat trendikäs valinta esimerkiksi metsäretkelle, vaellukselle tai koiran kanssa lenkille. Isoihin reppuihin mahtuu mukaan eväitä ja kaikki tarpeellinen päiväreissulle. Reput ja cross body -laukut olivat nähdyin asuste ja käytännöllisyytensä ansiosta myös paras valinta urheiluun ja ulkoiluun!


Lapsille muotia ja oloasuja tarjosi Miniatyyli. Vaatteissa näkyy tämän hetken trendit, kuten leveälahkeiset housut ja yksiväriset, kaiken kanssa käyvät t-paidat. Vaatteita on helppo yhdistää toistensa kanssa minimalistisen ulkonäön ansiosta.


Treenivaatteissa värimaailma on ulkoiluvaatteisiin verrattuna tummempi ja yksinkertaisempi. Armeijan vihreä oli mustan jälkeen suosituin väri. Urheiluvaatteet ovat suunniteltu mukavaksi päällä, mutta sen lisäksi näyttävät hyvältä ja sporttiselta ihan joka päiväisessä arjessakin.
 


Muotinäytös oli täynnä tennarien loistoa ja lopussa sen kruunasi tyylikkyydellään mekot ja haalarit, jotka käyvät niin arkeen kuin juhlaankin! Rennot mekot ja kauluspaidat ovat myös täydellinen asu kesän lämpimiin päiviin. Lisää asuinspiraatiota ja näytöksen kuvia pääset katsomaan tästä!



Muotinäytös by Fashion Unit

Vaatteet ja asusteet: Bozla, Evelace, Koto Design Market, Miniatyyli, Prisma ja XXL Sports & Outdoor

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo

Kommentit