Palokan synttäriviikonlopun muotinäytös!

Lauantaina 13.5. Palokassa juhlittiin Kauppakeskuksen 12-vuotissynttäreitä! Ohjelmaa paikanpäällä tarjosi tietysti myös Fashion Unitin upeat mallit kesäasuissaan! Muotinäytöksen lisäksi lavalla nähtiin kolme tyylivarttia, joissa jaettiin vinkkejä pukeutumiseen. 



Vaaleat, haaleat ja puhtaat värit valtasivat lavan valoisuudellaan! Vaaleanpunainen ja luonnonvalkoinen on täydellinen kombo kesäksi!



Myös Pentikin koti- ja sisustustuotteita esiteltiin näytöksessä! Pirteitä kesäisiä kuoseja näkyi lakanoissa, essuissa ja tyynynpäällisissä. Jopa kottikärryt pääsivät muotinäytöksen rekvisiitaksi! 



Marimekon ihania Unikko ja Kevättalkoot -kuoseja oli vaatteissa niin mekoissa kuin t-paidoissakin. Pirteän pinkkejä laukkuja ja tennareita yhdisteltiin asuihin muotinäytöksessä ja tyylivartissa!


Näytöksen lopun huipenti Dressman puvuillaan. Sinisen tai mustan puvun vaihtoehdoksi nostettiin vaalea luonnonsävyinen puku. Se saattaa antaa helpotusta kuumaan kesäpäivään jo värillään, mutta luo myös lempeämmän kokonaisuuden. Kauluspaidaksi voi valita, vaikka kukallisen tai värikkään paidan piristämään silmää. Myös jääkiekon MM-kisastudio on puettu Dressmanin puvuilla!


Kiitos!

Muotinäytös by Fashion Unit

Asut ja asusteet: Lager157, Marimekko, Dressman, Pentik, Jesper Junior, Luhta ja Citymarket

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo

Kommentit