Kesän juhlaa Fashion Dinnerillä!

Perjantaina 5.5. näimme upeaa juhlamuotia Vanhassa Pappilassa Fashion Dinnerillä ja Teeleidin Afternoon Tea -tarjoilun aikana. Muotia ja glamouria tarjosi kotimaiset design brändit. Vaatteita oli niin röyhelömekoista ihaniin neulepuseroihin ja hameisiin aina iltapukuihin saakka. Tähän blogipostaukseen on koottu Fashion Dinnerin parhaat palat ja vinkit! Vielä ehdit kokea tänä vuonna toisen Fashion Dinnerin, joka järjestetään pe 4.8. Vanhassa Pappilassa. Lue lisää osoitteessa fashiondinner.fi ja ilmoittaudu mukaan!

Miljöönä Vanha Pappila on vasta avattu ravintola ja kulttuuritila, jossa yhdistyy paikan historia ja upeat makuelämykset. Tilat on sisustettu ajattomasti ja vanhaa taidetta voi ihailla esimerkiksi kattomaalauksista.

Päivä alkoi Teeleidin Afternoon Tea -tarjoilulla ja päivän muotinäytöksellä. Mekot, hameet, kuosit, värit, miesten puvut, laukut ja asusteet olivat päivän teemaa ja ne sopivat täydellisesti kesäjuhliin kuten häihin tai valmistujaisiin.



Runwaylla laukkuja näkyi upeiden iltamekkojen kanssa ja niiden väreillä, materiaalilla ja muodoilla voi leikitellä ja näyttää omaa persoonallisuuttaan. Brändien mallistoissa oli paljon klassisia, värikkäitä ja kimaltavia laukkuja, joita yhdisteltiin juhlaan ja arkeen.


Mekkojen kanssa käyvät siistit tennarit tai juhlavammat kengät, kuten balleriinat ja korot. Balleriinoja näkee katukuvassa yhä enemmän ja niiden käyttö kesällä arkikenkänä on yleistynyt. Ne on helppo yhdistää moneen asuun ja luovat siistin kuvan kokonaisuudesta. Muotinäytöksessä kengissä kauden "it" väri oli ehdottomasti oranssi, joka keräsi paljon kehuja ja katseita. 

Haalareilla voi hakea vaihtelua mekkoon, ja silti saada aikaan helposti todella tyylikkään ja ajattoman asukokonaisuuden!


Illalla Fashion Dinnerin aloitti upealla esityksellään tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ihastuttavassa miljöössä Vanhassa Pappilassa tunnelma oli katossa ihan koko päivän niin ravintolassa kuin bäkkärilläkin! Muotinäytös, vaatteet ja mallit saivat yleisöltä suuret suosionosoitukset ja tapahtuma oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut.


Miesten juhlamuotia edusti puvut, joiden värillä ja leikkauksella leikiteltiin. Värikäs solmio tai rusetti klassisen puvun lisäksi on elegantti ja varma valinta joka juhlaan! 



Kiitos kaikille osallistujille, yhdessä loimme upean ja näyttävän tapahtuman!

Muotinäytös by Fashion Unit

Vaatteet ja asusteet: Halonen, Nanso, Ommellinen, Bozla, Sokos, Titityy ja Tommi Soidinmäki feat. Iina Naumanen

Kuvat: Byemmi


Kommentit