Kesä- ja festarityylit



Yksi kesän suosikeista on tietysti pellava! Sen hellä, hengittävä ja mukava materiaali tekee pellavasta täydellisen valinnan kesäpäiviin. Nyt pellavaa voi shoppailla lähes jokaisesta liikkeestä ja valikoimaa löytyy paljon niin naisille kuin miehillekin. Pellavavaate on kätevä valinta rannalle, mutta myös elegantti juhlallisuuksiin. Se on ajaton ja vaivattomasti hyvältä näyttävä vaate, joka kestää myös käyttöä. Pellava sopii täydellisesti vaatteiden lisäksi kodin sisustukseen kuten verhoihin.


Toinen ihastuttava näky kesällä on värikkäät maksimekot! Punainen, vihreä, keltainen, vaaleanpunainen, ruudullinen, kuviollinen.. you name it! Mekkoihin pienten kerrosten lisääminen tuo asuun elävyyttä ja sitä on näkynyt brändien mallistoissa paljon. Yhdellä vaatekappaleella voi helposti saada aikaan upean ja lumoavan kokonaisuuden ja siksi mekot ovat parasta kesässä. Myös festareille mekko on mukava, tyylikäs ja varma valinta, jonka nimeen moni vannoo!


Pliseerattu vaatetus, kuten paidat, housut ja hameet on myös suosittu tyyli kesäksi. Pliseerauksen ansiosta vaatteet laskeutuvat kauniisti ja kevyesti päälle sekä materiaali on mukavuudeltaan täydellinen valinta vaatekaappiin! Kuumina kesäpäivinä vaate on viileä ihoa vasten ja vielä kesätuulen osuessa helmaan, luo se ihastuttavan prinsessamaisen näyn. Haaleat kesän värit yhdistettynä pliseerattuun vaatteeseen luo täydellisen kesä-, miksei festari lookinkin!


Kesäsesongin "must have" kengät on tennarit, jotka on helppo yhdistää asuun kuin asuun! Valkoiset tennarit on luottokenkä monelle, mutta mikäli haluat leikitellä asulla, valitse uusi väri kuten violetti, vaaleanpunainen tai muu pastelliväri tuomaan lisää hauskuutta asuun!


Kuvat ovat Forumin muotinäytöksestä, jossa esiteltiin kesän uutuusvaatteita ja asusteita.

Muotinäytös by Fashion Unit

Asut ja asusteet: Kauppakeskus Forum

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo 

Kommentit