Kevään ulkoilu- ja katumuotia Sepässä!


Ulkoiluvaatteiden käyttäminen arjessa on jo vuosi sitten trendiksi tullut tyyli, joka on käytännöllisyytensä puolesta tullut jäädäkseen. Sosiaalisessa mediassa siitä on käytetty sanaa "gorpcore", joka on alun perin retkeilijöiden sanavarastosta tullut lyhenne. Tyyliä on näkynyt paljon vaatemallistoissa ja jopa muotiviikoilla high fashion brändien riveissä. Parkatakit, fleece, lenkkarit, vaelluskengät, reput ja ulkoiluhousut ovat muotia niin lenkkipoluilla kuin kaupungillakin! 



Myös Sepän muotinäytöksessä näimme ulkoiluvaatteiden uutuuksia monilta brändeiltä kuten XXL, Lindex ja Prisma. Asukokonaisuuksissa näkyy värikkäitä ulkoilutakkeja ja housuja sekä käytännöllisiä reppuja arkikäytössä. Lenkkareita ja juoksukenkiä sekä Fjällrävenin reppuja näkyi molempien päällä, sekä mallien, että yleisön. 

Ulkoilu- ja katumuotia voi yhdistää myös siistimpäänkin tyyliin kuten bleiserin ja liivien kanssa. Katumuodissa farkut on helppo ja muodikas lisäys moneen lookkiin ja ne toimivat asukokonaisuudessa lähes aina.


Vaaleat baggy housut ja oversized bleiseri on varmasti yksi suosituimmista katumuodin komboista tällä hetkellä. Muotinäytöksessä näimme myös melkein jokaisen brändin riveissä valkoista, beigeä ja maanläheisiä sävyjä. 


Asua voi virkistää lisäämällä siihen lippiksen! 
Se toimii niin ulkoiluvaatteiden kanssa kuin casual-pukeutumisessakin. 


Muotinäytös by Fashion Unit

Vaatteet ja asusteet: Kauppakeskus Seppä

Kuvat: Pasi Hakala, Studio Varjo

Kommentit