Toivola goes Fashion lähestyy!

Fashion Unit on tuottanut Muotipäivät -tapahtumaa jo vuodesta 2006 ja tapahtuma järjestetään nyt 17. kerran. Tänä vuonna Muotipäivät toteutetaan aivan ennennäkemättömällä tavalla, yhteistyössä Toivolan pihan kanssa!


Toivola goes Fashion on koko viikonlopun kestävä muotielämys. Luvassa on mm. inspiroivia muotinäytöksiä, hyvää ruokaa sekä kaunista ihasteltavaa Boutique Squarella. 

Toivolan pihalla nähtävät Fashion Unitin tuottamat muotinäytökset ovat katsojille avoimia ja täysin ilmaisia, joten voit tulla fiilistelemään Toivolan kauniiseen ympäristöön syksyn trendejä ja nauttimaan tunnelmasta.

Lauantaina ja sunnuntaina Toivolan pihalta löytyy Boutique Square, jossa teet ihania löytöjä kotimaisten pienyrittäjien valikoimista. Tutustu Boutique Squaren myyjiin tästä!


Lisäksi Toivolan pihalla tarjoillaan aivan uusi Fashion Dinner ja Fashion Brunssi.

Fashion Dinner tarjoillaan kolmena kattauksena perjantaina 19.8. ja kolmena kattauksena lauantaina 20.8. Fashion Brunssi puolestaan tarjoillaan yllätysmenulla sunnuntaina 21.8.

 Pöytiin tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, joka koostuu paikallisen puutarhurin sadosta ja Toivolan pihan omista tämän kesän mauista. Kaikki tämä tarjoillaan paikallisten taiteilijoiden valmistamista upeista astioista! 

Paikkoja on rajoitetusti, mutta vielä ehdit varata paikkasi loppukesän kruunavalle kolmen ruokalajin makunautinnolle tästä!



Tervetuloa nauttimaan ja tunnelmoimaan Toivolan pihalle 19.8.-21.8.! 

Tutustu tarkemmin tapahtumaan ja aikatauluun osoitteessa

  fashiondinner.fi!

Nähdään pian!





Kommentit