Trendivinkit keväälle sekä kesälle 2022

Kevät on täällä ja FU tiimi on taas valmiina antamaan kevään ja tulevan kesän top vinkit pukeutumiseen.

Rohkeat, raikkaat ja helposti yhdisteltävät värit ovat tämän hetken juttu. Etenkin beige ja muut ruskean sävyt on helppo yhdistää toisiin saman sävyisiin vaatteisiin sekä muihin väreihin. Beige luo neutraalin ja tyylikkään pohjan asuun kuin asuun. Myös vaaleiden ja tummien sävyjen yhdistäminen luo raikasta kontrastia. Vaalean lila on jo monena keväänä ollut hittiväri, eikä siltä tänäkään keväänä välty. Se on sävy, jolla saa helposti tuotua hieman piristystä asuun yksityiskohtien ja asusteiden avulla.

 


Mekoissa tällä hetkellä kirjavat kuosit ja raikkaat värit tuovat kevääseen entistä enemmän valoa ja loistetta. Tämän hetken suosittu helman pituus on mid eli ei aivan täysipitkä vaan noin säären puoleen väliin yltävä. Myös hihojen pituus vaihtelee mid ja pitkän hihan välillä. Tennarit mekkojen kanssa on tullut jäädäkseen. Niillä todella saa luotua asuun täysin uuden ja rennon ilmeen.

 

Erilaiset villa- ja toppaliivit ovat oiva kerrospukeutumisen tapa kevään vaihteleviin ilmoihin sekä kesän viileisiin iltoihin. Villaliivin voi yhdistää niin kauluspaitojen, t-paitojen kuin mekkojen kanssa.




Hatut kevään auringon ensisäteisiin sekä kesän helteisiin on täydellinen tapa suojautua tyylikkäästi. Etenkin kalastajahatut ja muut kevyestä materiaalista tehdyt lierilliset hatut ovat in.

Pikkuhiljaa maailman auetessa on mahdollisuus alkaa miettiä matkustamista ja mikä olisikaan mukavampi matkustusvaate kuin college-asu. Koko setti samaa väriä tuo asuun yhtenäisyyttä, sekä ryhtiä saa yhdistämällä siihen esimerkiksi maiharit tai nilkkurit.

Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo.
Mallit: Lasse P, Martta R, Ninna K, Carita D, Heidi R / Fashion Unit.
Asut ja asusteet: Kekäle, Lahti

Kommentit