Kohti trendikästä kesää 2022 by Kauppakeskus Forum

 

Vielä jatketaan kevään ja etenkin kesän 2022 trendien ja uutuuksien tarkastelua. Tällä kertaa Jyväskylän kauppakeskus Forumin myymälöiden tarjoamana. 


 


Pehmeitä ja raikkaita värejä, klassista housupukua, farkku- ja pikkutakkeja, sekä suuria aurinkolaseja. Muun muassa näitä nähtiin Forumin kaksipäiväisissä muotinäytöksissä.

 


Farkku joka muodossa yhdistettynä muihin materiaaleihin ja väreihin on aina varma valinta. Lämpötiloista riippuen yhdistettynä takkiin ja huppariin tai vaikkapa lyhythihaiseen.


 

Pastellin hempeät sävyt saapuvat joka kevät myymälöiden valikoimaan ihastuttamaan talven tummuuden jälkeen. 




Näyttävät ja isot aurinkolasit tuovat rentoon ja yksinkertaiseen asuun huomion kiinnittävän yksityiskohdan. 


Käytännöllinen voi olla kaunista. Mukavat ja juuri omaan jalkaan istuvat lenkkarit ovat kesän, tai oikeastaan joka vuodenajan, must have. 


Oranssi yhdistettynä niin beigeen kuin pinkkiin toimii täydellisesti.

Tällä hetkellä laukkuvalikoimasta löytyy monenlaista materiaalia ja kaiken kokoisia laukkuja. Tämä tuo oman osuuteensa uutuutta trendeihin.



Jos jokin asia näytöksestä nostetaan, on sen pakko olla värit. Niitä näkyi kirkkaista aina murrettuihin pastelleihin yhdistettynä monenlaiseen tyyliin. Siis rohkeasti kokeilemaan ja löytämään uutta!





Kuvat: Pasi Hakala / Studio Varjo. 

Mallit: Emil M, Jesse S, Minttu P, Petja T, Ella H, Iiris R / Fashion Unit.

Asut ja asusteet kauppakeskus Forumin myymälät: BikBok, Carlings, Cubus, Ecco, Gina Tricot, Instrumentarium, Jack&Jones, Kenkä Forum, Nissen, Synsam, Vero Moda, Volt, Tokmanni, Zatza Shoes & Boots


Kommentit