Esittelyssä harjoittelijamme Hilla!

Moikka!

Olen Hilla ja toimin kesään asti Fashion Unitin harjoittelijana. Olen 21-vuotias ja kotoisin Porista. Ratsastusta olen harrastanut lähes koko ikäni ja oma hevonen tuli myös hankittua muutama vuosi sitten. Opiskeluiden alettua harrastus on jäänyt vähemmälle, mutta uskon palaavani lajin pariin vielä monesti.

Kuva: Helmiina Photography


Opiskelen ensimmäistä vuotta kulttuurituottajaksi Jyväskylän Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Fashion Unitin löysin, kun heti koulun alettua mainittiin mahdollisista tulevista harjoittelupaikoista. Kun tuli aika hakea harkkaa, Fashion Unit muistui ensimmäisenä mieleeni, sillä ala on kiinnostava ja erilainen sisällöltään verrattuna siihen, mitä olemme koulussa päässeet tekemään. Onnekseni pääsin tänne, ja vaikka olen ollut täällä vasta muutaman viikon, olen päässyt jo tekemään monenlaisia tehtäviä aina kahvinkeitosta casting käsikirjoituksen tekoon. Tehtävien monipuolisuus on erityisen hyvä, sillä kyseessä on vasta ensimmäinen harjoittelu, jonka sisältöön kuuluu alaan tutustumista ja verkostoitumista.

Malli- ja muotiala on itselle vielä aika tuntematonta aluetta, vaikka muoti ja kauniit asiat ovat aina olleet mieleeni. Tämä on siis täydellinen mahdollisuus päästä pintaa syvemmälle mallivalmennusten ja näytösten kautta alan ammattilaisten ohjeistamana. Tietysti tulevana kulttuurituottajana on hyvä päästä myös tapahtumiin ja niiden suunnitteluun, sekä järjestämiseen mukaan. Toivonkin, että pystyn tuomaan omaa osaamistani esiin sitä kautta.

Yritystoimintaa on hieno päästä seuraamaan näin läheltä, sillä se on aina jossain määrin kiinnostanut. Myös tulevan tuottajan näkökulmasta on hyvä nähdä, miten langat pidetään käsissä ja homma saadaan toimimaan. Itsenäinen työskentely sopii minulle ja siihen on myös annettu mahdollisuus, yksin ei tietenkään jätetä missään kohdassa. Pääsen myös haastamaan itseäni, sillä tämän kaltaista työkokemusta ei vielä erityisemmin ole. Tarkkaa suunnitelmaa urasta ja tulevaisuudesta ei vielä ole muodostunut, joten odotan innolla, minkälaisia ideoita ja mahdollisuuksia tämä harjoittelu tuo tullessaan.

Kuva: Helmiina Photography



Kommentit