Kevään ja kesän trendit 2020


On viimein aika ottaa katsaus mitä trendikkään naisen vaatekaapista löytyy tänä keväänä ja kesänä. Olemme keränneet trendivinkkejä maaliskuun naistenpäivän muotinäytöksestä ja jaamme FU tiimin omat trendivinkit Instagramin puolella.

Tämän vuoden trendiväreinä inspiroivat pastellisävyt sekä kirkas punainen ja sininen. 
Lisäksi trendikkäimpien värien listalle ovat tänä keväänä päässeet myös erilaiset murretut keltaisen, 
vihreän ja ruskean sävyt, jotka yleensä kietoutuvat päällemme vasta syksyn sesongilla.


Midi-mittainen vekkihame on tämän kevään trendikäs asuvalinta. Vekkihame sopii niin toimistolle kuin juhliin yläosaa vaihtamalla. Rento asukokonaisuus syntyy yhdistämällä hameen t-paidan kanssa ja juhliin vekkihameen voi yhdistää näyttävän korun sekä juhlavien kenkien kanssa. Viileän kesäillan tullen vekkihame yhdistyy kauniisti myös neuleen kanssa. 


Kuoseina viehättää nyt suuret värikkäät kukkakuosit, rohkeat eläinkuosit sekä katseen vangitsevat graafiset kuosit.



Mekko on helppo ja mukava asu, kun ilmat alkavat lämpenemään. Suomen kevääseen sopivat mekot pidemmällä helmalla ja hihalla. Mekot ovat nyt väljempiä ja helmat runsaita. Väljään mekkoon voi yhdistää vyön korostamaan vyötäröä.



Hihoilla saa nyt leikitellä! Puhvihihaiset paidat ja mekot ovat tulleet jäädäkseen. Puhvihihat antavat asulle romanttisen ja tyttömäisen ilmeen.Yksinkertaisinkin paita on heti mielenkiintoisempi näyttävillä puhvihihoilla. Puhvihihainen mekko sopii niin arkeen kuin juhlaan vaihtelemalla asusteita tilasuuteen sopivaksi.


Vaihda arjen kauluspaita ja farkut nyt paitamekkoon! Klassinen paitamekko on rento kevätpäivän asu ja tänä keväänä se ihastuttaa trendiväreissä.



Seuraavaksi julkaisemme ranta- ja kesämuotia !





Kommentit