Tyylini #1 Hauskin leikkikenttä koskaan

Moikka ja hyvää Muotipäivät -viikkoa! 

Muotipäivät alkaa jo huomenna VENNissä klo 22.00, ja siellä nähdään tyylikäs muotinäytös 22.30. Tämän jälkeen lauantaina keskustassa on ihailtavana useita eri näytöksiä ja ohjelmanumeroita. Miten ottaa ilo irti Muotipäivistä, jos omassa pukeutumisessa tärkeintä ei ole trendikkyys vaan tyylikkyys ja itsensä ilmaisu?

Muoti ja tyyli on kaksi eri asiaa - kuu ja aurinko. Tyyli on mielenkiintoista ja hauskaa, ikään kuin leikkikenttä. Leikkikenttä, jonka tiettyjen rajojen sisällä olisi hyvä pysyä, mutta vaikka karkaisikin aitojen ulkopuolelta hakemaan omaan tyyliinsä uutta potkua - ei siitä saa arestia. Muistatko lapsuudesta, tai miksikäs ei vaikka eilisestä, kuinka hauskaa leikkikentällä on? 

Muotipäivät on ennen kaikkea inspiraation tapahtuma. Haluammekin jakaa 5 vinkkiä Muotipäiville, joiden avulla onnistut Muotipäivillä. 



5 vinkkiä Muotipäiville

1. Käy läpi mitä sinulla jo on

Ole tietoinen vaatekaappisi sisällöstä. Kun tiedät, mitä sinulla jo on, on ostosten tekeminen helpompaa. Esimerkiksi uuteen väriin tai printtiin ihastuminen ja sen omaksuminen on jouhevampaa, kun vaatekaapistasi löytyy valmiiksi sen ympärille potentiaalisia asukokonaisuuksia. Näin varmistat, että uudet löydöt pääsevät heti käyttöön ja täyttävät tuotteen elinkaaren. 

2. Pidä hauskaa omalla tyylillä 

Kun olet tietoinen vaatekaappisi tilanteesta, voit aloittaa hauskanpidon tyylin leikkikentällä. Haluatko säväyttää tänä syksynä? Muotipäiviltä löytyy varmasti inspiraatiota ja ideoita.  

3. Määritä tarve 

Huomasitko jotain olennaista puuttuvan? Uusi elämäntilanne, kuten työpaikka, voi herättää erilaisia tarpeita. Tai sitten perus kulmakivet kaipaisivat uusimista. Muotipäivät ovat oiva aika puuttua omaan tarpeeseen, kun keskustan liikkeet täyttyvät tarjouksista.

4. Tarkasta tarjoukset

Tarkasta tarjoukset, jotka haluat ehdottamasti hyödyntää. Tarjoukset löytyvät täältä! Tee itsellesi to-do-lista, jotta et varmasti unohda itseäsi eniten koskettavia tarjouksia. 

5. Aikatauluta päiväsi 

Aikataulun avulla koet varmasti enemmän. Esimerkiksi Voit katsoa yhden molemmista Fall Fashion Trends 2019 & Syksyn trendit -näytöksistä by Forum sekä tyylivartin Torikeskuksessa, jonka jälkeen voit viettää hyvin aikaa ostospaikoissa. Saavuhan kuitenkin katselemaan The Main Show. Täältä löydät ohjelman.



 Tervetuloa pitämään hauskaa ja inspiroitumaan!


Kommentit