Esittelyssä työharjoittelijamme Eero


Moikka! 

Pitkästä aikaa täällä bloggerin puolellakin! Uutta potkua blogiimme tuo työharjoittelijamme Eero Lahti, kuka on ottanut jo Fashion Unitin Instagramin haltuun.

Kuka Eero Lahti?


Vaatekaupassa muutaman vuoden työkokemuksen kerryttämisen jälkeen uutta suuntaa lähdin hakemaan Jyväskylän korkeakoulusta. Käynnissä oleva harjoittelu on suorittamani Liiketalouden tutkinto-ohjelman viimeinen vaihe. Opintojen aikana erikoistuin muotiliiketoimintaan, ja täydensin opinnot keskittyen markkinontiin - etenkin digitaalisen ja sosiaalisen median markkinointiin. 
Koulutuksen aikana voisin nostaa muutamat ansiot: muotiliiketoiminnan erikoistumiseen vaadittavat kurssit ja projektit suoritin kaikki erinomaisesti (arvosanat 5/5 kaikista). Mutta suurin ponnistukseni ja ylpeyden aiheeni on keväällä 2019 valmistunut opinnäytetyöni (päättötyö, AMK-liiketalous) Vaikuttajamarkkinointi vaatebrändin markkinointistrategiassa, joka arvioitiin arvosanalla 5 - erinomainen.   


Harjoittelussa vastaan Fashion Unitin ja Muotipäivien Instagramista, blogista sekä verkkosivujen ajankohtaiset-osiosta yhdessä Johannan ja Tian kanssa. Bloggerissa keskitymme enemmän inspiraatioon, muotiin sekä hyvinvointiin, kun verkkosivujen ajankohtaista -puolella jaamme reaaliaikaisia kuulumisia, fiiliksiä sekä tapahtumakokemuksia.



Seuraahan Instagramissa @Fashionunitmodels, @Muotipaivat & @Lvhti 

Kommentit