LUONNOSTA VOIMAA - MILLÄ SINÄ HALLITSET STRESSIÄ?

Fashion Unitin mallivalmennus antaa hyvät eväät elämään ja mallin työhönkin haluavalle. Tämän olen itse saanut kokea kokonaisvaltaisesti. Tyylivalmennuksesta kuka tahansa voi hakea vinkkejä itsestä huolehtimiseen, omaan tyyliin ja hyvinvointiin. Molemmissa valmennuksissa käydään läpi muun muassa pukeutumista, meikin tekoa, hiuksien hoitoa ja yleistä hyvinvointia aina ravinnosta harrastuksiin. Mallin työ ei rajoitu pelkästään kuvauksiin tai lavaesiintymiseen. Malli edustaa toimistoa ja itseään käytännössä koko ajan. Terveet elämäntavat, itsestä huolehtiminen ja asiallinen käytös ovat mallin arkipäivää.

Itse panostan mallina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja luonnollisuuteen. En aina jaksa meikata tai laittaa hiuksia julkiselle paikallekaan lähtiessä, mutta yritän huolehtia, että perusasiat ovat kunnossa. Huolehdin ihon kunnosta ja hiusten terveydestä. Pyrin siihen, että voin kaikkiaan hyvin ja se näkyisi myös ulospäin. Yksi merkittävä tekijä on stressin hallinta. Ainakin itselläni stressi vaikuttaa ihan kaikkeen; unen määrään ja laatuun, ihon kimmoisuuteen sekä hiusten tuuheuteen ja kiiltoon.

Mielestäni parhaat työkalut stressinpoistoon löytyvät itselle mieluisasta tekemisestä. Minulla parhaiten toimii luonto ja hiljaisuus. Kesällä viihdyn järvellä, talvella rakastan lunta. Ikävä kyllä etenkin Keskisuomessa talvet ovat viime vuosina olleet ennemminkin vetisiä, mutta pohjoisemmassa lunta vielä riittää. Talviajan kaamoskaan ei tunnu niin synkältä kun lumi valaisee maisemaa. Eikä mikään maistu niin hyvältä kun kunnon nuotiomakkara pakkasessa! Luonnon äänet ja eläinten jäljet, nuotion rätinä kodassa. Ne ovat hetkiä, jolloin aika pysähtyy ja kaikki arjen paineet unohtuvat. Ja kevätaurinko jäällä hiihtäessä antaa energiaa pitkän pimeyden jälkeen!



Nautitaan keväästä, auringosta ja luonnosta sekä eletään hetkessä! 

Kirjoittanut Fashion Unitin malli Saija T 

Kommentit