ESITTELYSSÄ UUSI JA UPEA SKILLD COMPANY


Karoliina Lahdenperä ja Eija Jokilahti

Muotipäivillä yhteistyötä Fashion Unitin kanssa tekee ihana ja ainutlaatuinen SkillD Company! SkillD Company toimii myös samoissa tiloissa Fashion Unitin kanssa - osoitteessa Tapionkatu 4 B 14. SkillD Companyn upeita tanssikoreografioita nähdään Kompassin lavalla 1.9.!

SkillD Company on uunituore jyväskyläläinen ohjelmapalveluja tuottava yritys, joka haluaa tarjota kasvateilleen enemmän kuin pelkkiä tanssitunteja. Oppilasryhmät pääsevät tanssin ohella hiomaan tärkeitä esiintymiseen liittyviä taitoja, joita tarvitaan jatkuvasti muuttuvassa nykymaailmassa.
- Lapsilta ja nuorilta vaaditaan tulevaisuudessa yhä enemmän tietoja ja taitoja - eväitä elämään, kertoo Karoliina Lahdenperä.
SkillD Company tarjoaa harrastajilleen myös kokemuksia eri liikuntalajeista yhteistyökumppanien toimesta. Toiveena on, että lasten ja nuorten harrastustoiminta laajenisi: SkillD Company tekee laajasti yhteistyötä paikallisten toimijoiden, kuten Ready Set Polen ja Illusionin kanssa.

SkillD Company haluaa tarjota mahdollisuuden harrastustoimintaan myös varattomien perheiden lapsille ja aikuisille.
- Meillä on jo ensimmäiset vapaaoppilaspaikat jaettu niitä hakeneille, iloitsee Eija Jokilahti. Ryhmissä on tarjolla vapaaoppilaspaikkoja, jotka rahoittavat kummiyritykset.

SkillD Companyn PRO-ryhmä keikkailee tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä koostuu SkillD Companyn kokeneista tanssijoista ja toimii esikuvana esiintyville oppilasryhmille. PRO-ryhmän jäsenet toimivat myös esiintyvien ryhmien ohjaajina. Yhdessä tekeminen, avoimuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat SkillD Companyn arvomaailman perusta.

Ajatus SkillD Companyn kaltaisesta toiminnasta lähti Karoliinalta. Rakkaus yhdessä tekemiseen sai aikaan idean suuremman tiimin kokoamisesta, ja ympäriltä löytyi välittömästi loistava porukka saman arvomaailman omaavia ihmisiä. Toiminnasta vastaa nyt kaiken kaikkiaan 11 henkeä.

Haluatko mukaan esiintyviin oppilasryhmiin? Hae 3.9. mennessä! Täydennyshaut järjestetään viikolla 36.


Kommentit