UUSI HARJOITTELIJA JA TUNNELMIA HALOSEN AVAJAISISTA

Olen Maiju, kulttuurituotannon opiskelija Humanistisesta ammattikorkeakoulusta ja olen nyt viidettä viikkoa työharjoittelussa Fashion Unitilla. Hain tänne harjoitteluun, koska muodin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa työskentely kiinnostaa minua. Pääsin harjoittelun alusta alkaen suoraan keskelle toimintaa, sillä ensimmäinen viikko Fashion Unitilla starttasi Kuopiossa Kutsu Kauneuteen -tapahtumalla. Sen jälkeen olen päässyt tutustumaan monipuolisesti eri työtehtäviin, uusiin tiloihin, tuleviin tapahtumiin sekä osallistumaan Mallivalmennuksiin.

Paljoa en ehtinyt rauhoittua toimistoelämään, kun auto vei jo Kouvolaan kohti tavaratalo Halosen avajaismuotinäytöstä kauppakeskus Veturissa. Lauantaiaamuna reissu alkoi 05.30 Jyväskylästä ja vaikka matka meni hieman tokkuraisissa tunnelmissa, saavuttuamme Kouvolaan uni karisi nopeasti silmistä. Aamu meni kuin siivillä muotinäytöksen kenraaliharjoitusten ja vaatteiden sovitusten parissa. Näin ensikertalaisena voin sanoa, että en olisi uskonut hintalappujen aiheuttavan näin paljon päänvaivaa! Onneksi yksikään lappu ei jäänyt asuihin kiinni.

Pian sovitusten jälkeen tempauduin mukaan pr-hommiin, eli lentolehtisten jakoon Halosen edustalle. Lentolehtisten jako sujui mukavissa tunnelmissa, etenkin kun sain Haloselta työtä varten upean, vihreän mekon päälleni. Aika meni joutuisasti ja pian olikin jo ensimmäisen muotinäytöksen vuoro. Jännittävästä tunnelmasta huolimatta mallit suoriutuivat esityksestä loistavasti ja saivat tämän harjoittelijan huokailemaan ihastuksesta. Myös toinen näytös sujui upeasti ja sekä mallit että Fashion Unitin ja Halosen työntekijät saivat raikuvat ja ansaitut aplodit. Päivä ei kuitenkaan ollut vielä minulta ohi, sillä jatkoin lentolehtisten jakamista vielä pari tuntia. Iltapäivällä palautin mekon Haloselle ja kiitin henkilökuntaa mahtavasta päivästä. Autoon päästyäni olin väsynyt, mutta yhtä kokemusta rikkaampi ja iloinen mielettömästä päivästä.


Kirjoittanut Maiju

Kommentit