Hyppää mukaan karnevaalitunnelmaan, Muotipäivät Jyväskylässä 2.-3.9.2016!


MUOTIPÄIVÄT 2016:

Muotivuotta 2016 inspiroi Rio de Janeiro. Luvassa räiskyviä värejä ja riehakasta karnevaalitunnelmaa. Lisäksi toivotaan aurinkoa, sambaa ja myöhäisiä iltoja suurkaupungin vilinässä.

Tapahtuma tullaan näkemään Jyväskylässä 2.-3.9.2016! Luvassa on jälleen inspiroivia muotinäytöksiä ja stailausnäytöksiä, sekä edullisia shoppailuhetkiä. Karnevaalitunnelmaa on siivittämässä tanssiesitykset ja muotinäytöksien stailaukset.

ESITTELYSSÄ RIO DE JANEIRO: 

Rion elämänniloinen ja intohimoinen elämäntyyli tarttuu, sitä vahvistaa vauhdikkaat sambarytmit sekä kauniit rannat. Ilmasto on miellyttävän trooppinen ja ympärillä on myös vehreyttä. Rio, ihanan luonnonkaunis kaupunki sijaitsee korkeiden vuorten ja syvänsinisen Atlantin välissä. Brasiliaa ajatellessa mieleen tulee useimmiten kolme asiaa; ranta, jalkapallo ja samba, eikä syyttä.

Rio de Janeiron kuuluisin nähtävyys, Corcovadon Kristus-patsas, suojelee koko Rio de Janeiroa ylhäältä, Corcovado-kukkulan laelta. Käsiään levittävä Kristus-patsas on äänestetty yhdeksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä, eikä Suomestakaan epäilemättä löydy montaa ihmistä, joka ei olisi nähnyt ikonista patsasta elokuvissa, lehtijutuissa tai postikorteissa. Muita niin kutsuttuja pakollisia nähtävyyksiä Rio de Janeirossa ovat Sokeritoppavuori, eli Pão de Açúcar ja Santa Teresan rappuset. Molemmat ovat nähtävyyksiä, joita on hyvin vaikea kuvailla tarpeeksi tarkasti, jotta niiden vaikuttavuus tulisi ilmi.



Kommentit