Esittelyssä kevään ja kesän 2015 kuumimmat trendit!

Yleisesti: Kevään ja kesän trendeissä haetaan inspiraatiota 70-luvulta. Materiaalit on päivitetty kevyemmiksi ja laskeutuvimmiksi. Mokkatakki on hyvä olla jokaisen hankintalistalla tänä keväänä! Lisäksi mokkaiset asusteet ovat kevään must have -hankinta. Väriksi käy nahkan omat värit sekä ihanat pastillisävyt. Denim -kangas on kevään muodissa näkyvästi esillä. Huippu tyylikäs yhdistelmä on farkkupaita yhdistettynä farkkuihin! Lisäksi musta väistää sinisen tieltä, sininen on uusi musta. Tyyli on boheemia, nostalgista ja romanttista.

Kuva: Pasi Hakala / Studiovarjo
Siluetti: Korostettu lantio ja leveät lahkeet. Vastapainoksi boheemia pehmeää ja liehuvaa siluettia. Yleisesti siluetti on väljä, selkeä ja pelkistetty.

Materiaalit: Hallisevana materiaalina nähdään edellä mainittu denim -kangas sekä mokkanahka. Pitsi jatkaa edelleen muodissa. Kevään trendien myötä pitsi saa rinnalleen muhkean tyllin. Kesällä saa myös näkyä ihoa, ja läpikuultavista kankasta tehdyt vaatteet ovatkin tänä keväänä ja kesänä selkeästi esillä.

Kuva: Valokuvaaja Tomi Tuuliranta
Asusteet: Pyöreät aurinkolasit, suuret korvakorut ja kaulapantamaiset kaulakorut! Nämä asusteet ovat kesän must -juttu. Tervetuloa myös matalat kitten-korot sekä pitkävartiset gladiaattori -sandaalit. Lisäksi maailmalta Suomeen rantautuu myös over knee-saappaat! 

Kuva: Valokuvaaja Samu Hintsa
Värit: Värit ovat pehmeämpiä kuin aiempina kausina. Värit ovat himmeitä ja näyttävät ”auringon haalistamilta”. Valkoisen, nuden sekä hiekan sävyt hallitsevat värikarttaa. Lisäksi yksivärisyys on nyt in! Kesällä nähdään myös hyvin epätypillisen voimakkaita sävyjä, kuten viininpunainen, tummanvihreä ja tummansininen. Kirkkaat sävyt toimivat tämän kauden tehosteväreinä sekä yksityiskohtina.

 Kuva: Pasi Hakala / Studiovarjo 






Lähde: facefactory.fi
Kirjoittanut Fashion Unitin Tia

Kommentit