FU TIIMI TOIVOTTAA INSPIROIVAA VUOTTA 2015! PS. TUTUSTU UUDISTUNEISIIN MY STYLE -VALMENNUKSIIN!

FU kiittää kuluneesta vuodesta ja siinä mukana olleita, sekä toivottaa inspiroivaa vuotta 2015! Tulevana vuonna uhmaikäinen 6-vuotias Fashion Unit kokee muutoksen tuulia, uudistuksia ja rajojen rikkomista. Vuosi vuodelta kasvetaan ja kehitytään yhdessä. Tuleva vuosi on monella tapaa merkityksellinen - juhlitaan Muotipäivät -tapahtuman 10-vuotisjuhlavuotta ja suunnataan kohti kansainvälisiä markkinoita. Luvassa on paljon uusia ja innostavia haasteita. Astutaan rohkeasti yhdessä rajojen yli! Jatketaan asenteella "Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut - positiivisesti!" Haluatko olla mukana luomassa kanssamme muotivuotta 2015?



Uudistuneet My Style -valmennukset alkavat maaliskuussa Jyväskylässä 25.3.2015, Lahdessa 30.3.2015, Helsingissä 31.3.2015 ja Tampereella 13.4.2015!
Valmennus tarjoaa mahdollisuuden elämänmuutokseen, sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen. My Style -valmennukset toimivat inspiroivana lähtötilanteiden kartoitusvaiheena, jossa analysoidaan valmennettavan omat kiinnostuksen kohteet omassa tyylissä ja minäkuvassa ja löydetään kehittämisen kohteet.

My Style -valmennuksiin tulijoille tarjotaan minäkuvan vahvistamiseen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sisäisiä ja ulkoisia voimavaroja. Erilaisten luentojen, sekä asiantuntijoiden avulla pääsee sisään muoti- ja mallimaailmaan, kuulee ajankohtaiset trendi- ja tyylivinkit ja ennen kaikkea, saa vahvistusta omien vahvuuksien ja oman tyylin kehittämiseen. Oman tyylin löytäminen ja omien parhaiden puolien korostaminen luovat pohjan varmalle olemukselle. Meikki ja kampaus eivät riitä, kun haetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Uusi My Business -valmennus! 
Yritysvalmennuskokonaisuus toimii inspiroivana lähtötilanteiden kartoitusvaiheena, jossa analysoidaan tilanne ja löydetään kehittämisen kohteet. My Business -valmennuksiin tulijoille tarjotaan minäkuvan vahvistamiseen sisäisiä ja ulkoisia voimavaroja. Osion aikana kartoitetaan jokaisen vahvuudet, heikkoudet ja ne osa-alueet, joita lähdetään yhdessä kehittämään syventävien My Business -valmennuskertojen kautta. Fashion Unit järjestää yritysten henkilökunnille esiintymisvalmennuksia ja virkistäviä tyyli-iltoja. Esiintymis- ja tyylipäivä tarjoaa uuden mahdollisuuden tuoda esiin työyhteisön yhteiset voimavarat. Fashion Unit tarjoaa myös pukeutumisen ammattilaisten vinkkejä persoonallisen tyylin luomiseen.


Mukaan FU tiimiin!
Fashion Unit tarvitsee sinua tiimiinsä luomaan yhdessä upeita hetkiä tyylin ja muodin parissa! Miehet, naiset ja lapset - kaiken ikäiset ja kokoiset ovat tervetulleita valmennuksiimme. Tarjoamme mielenkiintoisia hetkiä ja uusia oivalluksia, kun sinä puolestasi tarjoat oman persoonasi, halusi kehittyä sekä tehdä yhdessä! Vahvista tyyliäsi, persoonaasi ja nauti elämästä juuri sellaisena kuin olet! Tule, kehity, ihastu itseesi! Kysy lisää valmennuksista info@fashionunit.fi!


Kirjoittanut Fashion Unitin Tia

Kommentit