HALOSEN ROADTRIP JA VIIKKO FASHION UNITILLA - TETTILÄISTEN SILMIN


Fashion Unitin marraskuun 2014 Halosen tavaratalojen Road Trip -muotinäytöskiertue on puolessa välissä. Ensimmäinen viikko kiertueesta on mallikkaasti hoidettu. Seinäjoella, Helsingissä, Kotkassa, Turussa, Tampereella, Kokkolassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Kouvolassa on käyty ja näytökset ovat kaikki olleet huikeita. Yhdessä olemme luoneet lennokkaan, valovoimaisen ja yllättävän kiertueen. Innolla odotamme mitä toinen viikko tuo tullessaan!

Fashion Unit on saanut myös avuksi kaksi 8-luokkalaista leidiä työelämäharjoitteluun ja mukaan kiertueelle toisen näytösviikon ajaksi. Ajoitus on loistava, sillä kiireiselle viikolle on aina auttavat kädet tarpeen. TET-viikon aikana tytöt pääsevät tekemään kaksi toimistopäivää ja kahtena päivänä mukaan muotinäytöksiin. Viikon viimeisenä päivänä leidit pääsevät auttamaan My Style Tyyli- ja Mallivalmennuksen päätöstilaisuuteen Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuoreen Jyväskylään.

Seuraavaksi TETtiläisten mietteitä ja odotuksia.

Eniten odotamme muotinäytöksiä, koska kokemus on meille aivan uusi. Tv:stä olemme nähneet näytöksiä, mutta emme ole koskaan olleet paikan päällä tai varsinkaan backstagella. Odotamme innolla mitä elämyksiä matka tuo tullessaan. 

Olemme muodin parissa päivittäin. Vapaa-ajalla kirjoitamme yhteisblogia ja valokuvaamme. Sen lisäksi harrastamme kilpacheerleadingiä, joka vie paljon aikaa, mutta silti ehdimme viettämään aikaa kavereiden kanssa ja panostamaan koulunkäyntiin. Olemme ulospäinsuuntautuvia, energisiä, hymyileviä ja otamme avosylin uusia haasteita vastaan. 

Haluamme nähdä minkälaista vapaa-aikamme olisi työn muodossa, sen takia valitsimme Fashion Unitin TET-paikaksemme - tietenkin mahdollisia kesätöitä silmällä pitäen!

 Kokemukset ensimmäisestä muotinäytöksestä

Mielikuva ennen kokemusta oli aivan toisenlainen. Luulimme, että mallien vaatteiden vaihtoaika olisi pidempi, mutta oikeasti aikaa oli vain todella vähän. Malleistakin huomasi, että aika ei riittäisi vaatteiden vaihtoon, mutta onneksi mallit ja avustajat auttoivat toisiaan. Aikaa pelattiin juonnoilla ja pitkittämällä koreografioita.

Jenna toimi näytöksen sisäänheittäjänä ja onnistui siinä mallikkaasti ensikertalaiseksi. Sisäänheittäjänä Jennan mielestä oli vaikeinta se, että missä vaiheessa mallit piti päästää odottamaan vuoroaan. Nea vuorostaan auttoi malleja pukemaan takahuoneessa. Hän pääsi myös olemaan harjoituksissa mukana kävelemällä catwalkilla korvaamassa harjoituksista puuttuvan mallin koreografian. Nean mielestä se oli kivaa, mutta yllättävän haastavaa. Se ei myöskään ole yhtä helppoa miltä se näyttää!

Onnistuimme mielestämme hyvin ja saimme paljon hyvää palautetta Fashion Unitilta sekä malleilta!

Muoti meidän silmissä

Rakastamme laittautumista ja tarkkaan harkittuja asukokonaisuuksia. Kiinnitämme erityisesti huomiota yksityiskohtiin, varsinkin kultaiset yksityiskohdat vetävät puoleensa. Saamme inspiraatioita sosiaalisesta mediasta ja ulkomailta. Tyylimme vaihtelee laidasta laitaan, silti se näyttää omanlaiseltamme. Uskallamme näyttää erilaiselta ja erottua massasta.

Suosimme kirpputoreja, josta löytyy halvalla hyviä ja ehjiä vaatteita. Myös hyvä vaihtoehto on tuunata vanhasta uutta.  Lempiasusteisiimme kuuluu paksut villatakit, crop-topit, nahkakengät, revityt farkut, helmi- ja timanttikorvakorut.

Kirjoittanut Fashion Unitin TETtiläiset Jenna ja Nea

Kommentit