SYKSY KAUNEIMMILLAAN! KATSO MILTÄ NÄYTTÄÄ TRENDIT SYKSYLLÄ/TALVELLA 2014!


Yleisesti: Nyt saa sotkea tyylejä sekä vastakohtia, huolella! Tummanpuhuvat ja veistokselliset tyylit saavat vastapainokseen 60-luvun tyttömäisyyden sekä värikkäät kuosit. Keväältä tuttu sporttisuus pitää pintansa edelleen, niin arki- kuin juhlapukeutumisessa.

Siluetti: Suora ja pelkistetty - laatikkomainen. Korosta olkalinjaa kapeilla hameilla tai näyttävällä yläosalla. Muista pelkistetyn rinnalle kerrokset!

Materiaalit: Pehmeät ja pörröiset pinnat sekä villa valtaavat pukeutumisen. Vastapainona on nahka vallitsevana materiaalina. Käsintehdyn oloinen neule, pooloneule tai -huppari ovat kauden must have -hankintoja!

Asusteet: Kengät saavat olla paksupohjaiset kiilakorot, massiivisuus on nyt in! Vaatteissa ja asusteissa nähdään mm. jalokivijäljitelmiä sekä helmikirjailuja. Koristeina kengissä sekä vaatteissa pleksiä, niittejä ja vetoketjuja.

Värit: Uutena mausteisten syksyvärien rinnalla nähdään viileät ja kirkkaat pastillivärit. Harmaan sekä sinisen sävyt hallitsevat vahvasti tätä talvea. Mustan erisävyjä käytetään kerrostamalla niitä runsaasti, lisä mausteita metallin väreistä. Sesonki metalleja ovat pronssi, messinki, kromi, hopea, värillinen hopea sekä musta metalli.

Kuva: Pasi Hakala / Studio Varjo
Kuva: Pasi Hakala / Studio varjo
Kuva: Pasi Hakala / Studio Varjo
Kuva: Pasi Hakala / Studio Varjo

Lähde: facefactory.fi
Kirjoittanut Fashion Unitin Tia

Kommentit