Vahvista tyyliäsi, persoonaasi ja nauti elämästä juuri sellaisena kuin olet! Tule, kehity, ihastu itseesi!

Seuraavat My Style -valmennukset alkavat Jyväskylässä, Kuopiossa, Helsingissä ja Tampereella!

Fashion Unit tarvitsee tiimiinsä kaiken ikäisiä ja kokoisia miehiä, naisia ja lapsia luomaan yhdessä upeita hetkiä tyylin ja muodin parissa. My Style by Fashion Unit -valmennukset tarjoavat neuvoja arkielämän osa-alueisiin, kuten pukeutumiseen, terveellisiin elämäntapoihin, kauneuden ylläpitämiseen sekä esiintymisvarmuuteen. My Style -valmennukset alkavat Basic-osiolla, jossa herätellään ajatuksia sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen sekä omaan tyylin liittyen eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

My Style Tyylivalmennus on erilainen tapa kehittää työyhteisöä ja itseään. Monet Tyylivalmennuksessa käsiteltävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä työelämässä. Tyylivalmennuksessa käydään läpi esiintymiseen ja esiintymisvarmuuteen liittyviä asioita ryhti- ja esiintymistekniikoiden kautta sekä käsitellään ensivaikutelman merkitystä. Opetellaan myös etikettipukeutumista ja eri tilanteisiin kuuluvia pukukoodeja. Tyylikäs ulkoinen olemus ja edustava esiintyminen tilanteessa kuin tilanteessa ovat avainasioita työelämän menestykselle.

My Style by Fashion Unit -valmentajat ovat oman alansa asiantuntijoita sekä sisäisen että ulkoisen kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja esiintymisen toimialoilta. Valmennukset antavat välineet itsensä kehittämiseen, henkilökohtaisten vahvuuksien korostamiseen sekä persoonallisen tyylin vahvistamiseen. Valmennuksen myötä jokainen voi vahvistaa persoonallista tyyliään, korostaa henkilökohtaisia vahvuuksiaan sekä kehittää itseään.

Ehkä juuri sinä olet etsimämme uusi persoona vahvistamaan joukkoamme. Tarjoamme innostavan ympäristön, asiantuntevat kouluttajat ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen. Yhdessä löydämme sekä sisäiset että ulkoiset voimavaramme!

Ilmoittautuminen on alkanut!


Valmennustiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen: info@fashionunit.fi

Sirpa suoritti My Style -valmennuksen keväällä 2014. Soitin hänelle ja kyselin hänen kokemuksiaan valmennukseen liittyen.



Mikä sai sinut hakemaan My Style -valmennukseen?
- Huomasin, että olen satsannut itseeni liian vähän. Elämä on ainutkertainen ja ihmisten pitää muistaa panostaa itseensä. Minun ajatusmaailmani muuttui sairauden takia. Halusin myös lisää itsevarmuutta, esiintymiskokemusta ja iloa elämääni. Valmennuksen kautta sainkin näitä kaikkia! Näin Fashion Unitin esitteen ja tutustuin yrityksen nettisivuihin. Sitä kautta menin Fashion Unitille haastatteluun ja prosessi lähti käyntiin.

Kuinka kuvailisit lyhyesti valmennuksen sisältöä? 
- Valmennuksen sisältö on koottu hyvin - se sisältää monta eri kokonaisuutta ja kaikkiin osa-alueisiin keskitytään hyvin. Kokonaisuus sisälsi myös henkistä valmennusta, mikä oli erittäin hyvä jakso! Valmennuksessa keskityimme oikeasti siihen, että tilanteista selviydytään ja siihen mitä teimme. Kaikilla oli halu tehdä asiat mahdollisimmat hyvin. Mielestäni kaikki osa-alueet oli huomioitu hyvin!

- Valmennuksen myötä olen alkanut katsoa asioita eri kantilta. Sisäistin valmennuksessa, että kauneus meissä jokaisessa lähtee sisältä ja kun sen saa puhkeamaan, voi luoda iloa ympärille ja tartuttaa sen muihin ihmisiin.

Millaista yhteistyö oli Fashion Unitin ja sinun välillä?
- Yhteistyö oli todella hyvää ja tiivistä - se myös jatkuu edelleen! Innostuin mallin töistä ja löysin kipinän esiintymiseen. On jännä huomata, että vaikka kuinka väsyneenä lähti valmennukseen töiden jälkeen, niin aina sieltä tuli pirteänä takaisin! Monesti emme edes malttaneet lopettaa tunteja ajoissa.

Mitä valmennuksesta jäi päällimäisenä mieleen ja mikä oli sen suurin hyöty?
- Henkilökohtaisesti valmennuksesta jäi päällimmäisenä mieleen oman itsensä voittaminen ja heittäytyminen uusiin haasteisiin. Mieleen painui myös hyvä yhteishenki kaikkien kanssa ja se, että itsensä kehittäminen ei ole koskaan liian myöhäistä ja omat unelmat elämässä pitää toteuttaa kun se on vielä mahdollista. Kaiken kaikkiaan kokemus oli mahtava - en harmittele mukaan lähtemistä!

Kenelle suosittelisit valmennusta?
- Suosittelen valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään eri osa-alueilla! Lisäksi kaupan päälle saa vielä hyvän mielen!

Kiitos Sirpalle vastauksista! Tutustu valmennuksen sisältöön osoitteessa www.fashionunit.fi

Kommentit