Esittelyssä Fashion Unitin harjoittelija Katri!

Heippa kaikille! Täällä ajatuksiaan kertoo Fashion Unitin uusi harjoittelija Katri - halataan kun tavataan!

Olen 22-vuotias kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Valmistun tämän viiden kuukauden harjoittelun jälkeen Tradenomiksi, muoti- ja vähittäiskaupan linjalta.


Harjoittelupaikkaa etsiessäni mietin useita eri vaihtoehtoja. Halusin harjoitteluun johonkin muotialan yritykseen, missä pääsisi mahdollisesti mukaan myös järjestämään tapahtumia. Fashion Unit kuulosti parhaimmalta vaihtoehdolta ja Johannan haastattelun jälkeen olinkin täysin varma, että haluan suorittaa harjoitteluni täällä – enkä ole hetkeäkään katunut valintaani.

Pidän työssäni Fashion Unitilla eniten siitä, että se on hyvin monipuolista. Toimistohommissakin on todella paljon erilaista tekemistä, mikä tekee joka päivästä erilaisen – työpäiväkin kulkee kuin siivillä. Lisäksi olen iloinen siitä, että olen työssäni saanut vastuuta: olen saanut pitää mallihaastatteluja, päivittää uusia nettisivuja, valikoida mallien kuvia nettisivuille, pitää yhteyttä asiakkaiden kanssa sähköpostitse ja olen myös päässyt jo reissaamaan ja mukaan palavereihin. Tässä työssä oppii lähes joka päivä uutta ja on mielenkiintoista päästä heti kiinni oikeaan työhön!

Olen huomannut Fashion Unitin toiminnassa sen, että niin mallit, kuin henkilökuntakin toimivat yhdessä. Tavoitteena on kannustaa muita ja saada yhdessä hyviä tuloksia. Ilmapiiri on aina niin älyttömän kannustava ja positiivinen! Tämä on mielestäni muodin maailmassa hyvin tärkeä ja harvinainen piirre. Ehkä juuri siksi Fashion Unit onkin alansa parhain!

Odotan innolla kaikkea tulevaa ja toivotan kaikille oikein hyvää kesää!

---

Towards internationalization!

Fashion Units goal is to expand its function to the world. There are different countries that have been considered and perhaps next year you'll see what we have decided! ;)

It's interesting to be a part of the internationalization. I get to show and use my own skills and also develop them. I'm sure that Fashion Unit is going to be very succesful all over the world!

Kommentit