Itämaista tunnelmaa kevään Muotipäivillä 2014, TULE, KOE JA IHASTU!

Vuoden 2014 Muotipäiviä inspiroi elegantti, rohkea ja eksoottinen Dubai!
Luvassa luksusta, kontrasteja sekä raikkaita vaikutteita. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, shoppailemaan ja katsomaan Fashion Unitin järjestämiä upeita muotinäytöksiä!

Lue maistiaisia Dubaista Fashion Unitin Johannan silmin:

"Vuodelle 2014 valikoitui kuuma ja rohkea Dubai. Eikä suotta, nimittäin Dubaissa käytyäni havahduin kontrastien, värikylläisyyden ja kauniiden asioiden yhdistelemisestä muodin ja tyylin maailmassa. Arabi-henkisyydessä kiehtoo salaperäisyys, glamour sekä selkeys. Ranta- ja kaupunkilomana Dubai avautuu matkailijalle suoraan kuin satukirjasta: loistokkuus, suuret ja korkeat rakennukset, kuumat trendit ja pidättyväinen kulttuuri tempaisevat matkailijan hohdokkaaseen, mutta jännittävään maailmaan. Täysin aavikolle rakennettu miljoonakaupunki kantaa hedelmää muodinkin parissa. Tämä paratiisi saa suureellisuutensa ansiosta vierailijan tempaistua aivan toiseen maailmaan. Katukuvassa loistokkaiden autojen ja hunnutettujen naisten sekä miesten lisäksi näkyy viimeistelty ja hyvin linjakas muoti. Asusteina kauniita ja hyvin koristeltuja laukkuja, huiveja ja vöitä, unohtamatta päälaelle aseteltuja koruja.

Vaikka kuvittelisi, että muoti esittäytyy hillitysti Dubaissa, on se kuitenkin helposti nähtävillä ja saatavilla. Tummien huntujen alta näkyi sievät arabinaisen kasvot, jotka ovat tyylitelty, hyvin hoidetut ja meikatut. Silmämeikki on valloittava ja katseen vangitseva, sillä ruskeat silmät ovat korostettu kajalein ja luomivärein. Huulet on punattu ja poskipäät korostettu. Koko vartaloa peittävät mekot ”hijab” alta näkyi vivahteita merkkivaatteista kuten Guccia ja Pradaa. Hijab-mekko peittää nämä loistokkaat vaatteet, mutta päällä nainen kantaa Louis Vuitton -laukkua. Jaloissa hyvin usein niin naisilla kuin miehilläkin on kallis merkkilenkkari tai Ferrarin sandaali.

Aistikas Dubai luo vahvoja tunteita, avartaa ajattelumaailmaa ja tekee kaiken mahdolliseksi. Fashion Forward -muotimessut oli mieleenpainuva ja osaltaan koskettava kokemus. Hyvin suunnitellut ja rakennetut puitteet maailman korkeimman hotellin Burj al-arab yhteydessä tyydytti muodin nälkäisen minäni. Messut tarjosivat 20 eri suunnittelijan luomuksia ja muotinäytöksiä. Vaikuttavin näytöskokemus oli messuilla viimeisenä esitetty filippiiniläisen Amato suunnittelijan toteuttama visuaalinen kattaus valojen, äänimaailman ja viimeisteltyjen mallien ja pukujen myötä. Glamour ja näytös oli kuin Hollywoodista."

- Johanna Soilu, toimitusjohtaja, Fashion Unit Oy


TREND VIEW -MUOTINÄYTÖS KE 21.5. HELSINGIN KAUPUNGINTALOLLA, Pohjoisesplanadi 11-13

Muotinäytöksiä esitetään keskiviikkona 21.5. Helsingin Kaupungintalon Juhlasalissa, jossa medialle avoin kutsuvierastilaisuusnäytös järjestetään klo 16:00, ja kaikille avoin Trend View -muotinäytös klo 17:30. Muotinäytösten välillä tapahtuman juontaja Leena Sarvi antaa vinkkejä kauneuteen, tyyliin ja hyvinvointiin jokaiselle, jokaiseen elämäntilanteeseen. Tapahtuma on yleisölle avoin ja veloitukseton. Poikkea Putiikissa –kampanja järjestetään Helsinginssä 19.5.-24.5.2014 ja sen huipennuksena nähdään Fashion Unitin muotinäytös. 
Lue lisää www.poikkeaputiikissa.fi

Aika 21.5.2014 klo 17:30
Paikka Helsingin Kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Helsingissä yhteistyö on luotu Helsingin Yrittäjien, Helsingin kaupungin ja Poikkea Putiikissa -tapahtuman kanssa sekä mukana uutena vuonna 2014 on Muotikaupan Liitto.

 
FASHION WEEKEND BY MUOTIPÄIVÄT 23.-25.5.2014 ja 29.-30.8.2014!


Muotipäivät järjestetään vuonna 2014 sekä keväällä että syksyllä. Tapahtumien  päivämäärät ovat Jyväskylässä 23.-25.5. Fashion Weekend by Muotipäivät ja 29.-30.8.2014 Muotipäivät by Fashion Unit.

Jyväskylä herää taas henkiin kevääällä uudistetun Fashion Weekend by Muotipäivät -tapahtuman myötä! Veloitukseton tapahtuma tarjoaa tapahtumatarjouksia, muotinäytöksiä, asiantuntijaluentoja sekä teemaan liittyvää oheisohjelmaa. Ostoskeskusten liikkeet ovat auki yömyöhään shoppailijoiden iloksi ja illan kruunaa Fashion Unitin muotinäytökset, joissa teemana jatkuu Dubai. Tapahtuma saa syksyllä taas jatkoa ulkolavoilla Kävelykadun kompassilla!

Fashion Weekend by Muotipäivät -tapahtumat järjestetään yhteistyössä Sanomalehti Keskisuomalaisen ja Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n kanssa.

Kommentit