Mietteitä Fashion Unitin kiireisestä reissuviikosta tettiläisen silmin

Moikka! Olen Sonja Tuikkanen 14-vuotias nuori neitokainen Muuramesta. Olin tällä viikolla apulaisena Fashion Unitilla koulumme tet-viikolla 31.3.-4.4.2014. Viikkoon kyllä mahtui vaikka mitä!

Maanantaina aamu alkoi noin yhdeksältä, kun suuntasin Hiusmuotoilukeskus Napsiin missä Johannaa laitettiin kauniiksi kuvauksia varten. Kuvaukset olivat Keski-Suomen Nuorten Yrittäjien esitekuvaukset. Napsista siis suoraan Jyväskylän Paviljonkiin. Kuvauksissa oli oikein mukava ja leppoisa tunnelma. Kaikki sujui mahtavasti ja olimme valmiita yllättävänkin nopeasti. Seuraava pysäkki oli toimisto. Hetken päästä myös harjoittelija Tia tuli paikalle. Toimistolla kävin läpi mallihakuihin lähetettyjä hakemuksia. Päivällä menin Johannan mukaan palaveriin, jossa keskusteltiin tulevista Muotipäivistä. Oli mielenkiintoista kuultavaa!

Tiistaina suuntana Kuopio, jee! Matkassa minä, Tia, Johanna ja mallimme Milja. Kuopion Iso-Valkeisella järjestettiin illalla Oriflamen asiakastilaisuus jossa myös Fashion Unit oli mukana. Minä, Milja ja Sirpa olimme malleina näytöksessä, jossa esittelimme Nina&Henri -liikkeen vaatteita. Kävimme sovituksissa, otimme vaatteet matkaan ja suuntasimme hotelli Iso-Valkeiselle. Perillä järjestelimme ja laitoimme tilan valmiiksi näytöstä varten sekä harjoittelimme. Näytös sujui hyvin, vaikka hiukan jännittikin. Me tehtiin se! Vaatteet olivat todella ihania! Söimme piirakkaa, tutustuimme tuotteisiin, illalla pakkasimme tavarat kasaan ja lähdimme ajamaan kohti Jyväskylää.


Keskiviikkona lähdimme toiselle reissulle Lahteen. Illalla oli Lahden My Style -valmennuskerta, jonka aiheena olivat hiukset, meikki ja värit - ja vartalotyypit. Paikka oli viihtyisä ja tunnelma hyvä. Meikkivinkit ja hiusopit ovat todella hyödyllisiä. Ilta venyi pitkäksi, mutta oli meillä kivaa! Lahdesta ajoimme Joutsaan Johannan vanhempien luokse yöksi.

Torstaina oli aamulla aikainen herätys, aamupalaa ja taas matkaan. Helsinki, täältä tullaan! Ensin kävimme Vantaalla asiakkaan luona. Helsingin keskustaan päästyämme menimme ensimmäisenä syömään.


Helsingissä asuva kummisetänikin kävi meitä moikkaamassa. Palaveriin ja sen jälkeen kutsuvierastilaisuuteen Kamppiin, Helsingin kattojen yläpuolelle. Upea paikka!


Päivän päätteeksi TS-Salonkiin Helsingin My Style -valmennukseen, jossa aiheena oli kokonaisvaltainen habitus ja hiukset. Meille näytettiin kuvia Pariisin hiusnäytöksestä, ihan mahtavaa! Kampaajat suosittelivat jokaiselle heidän mielestään sopivaa hiusmallia. Illalla lähdimme kohti Jyväskylää. Kolmen päivän reissu sai hienon päätöksen.


Perjantaina tulin aamulla toimistolle ja täytimme tet-viikosta tehtäviä raportteja ja todistuksia.
Viikko oli ihan huikea! Oli hauskaa päästä näkemään minkälaista taustatyötä pitää tehdä valmennusten ja näytösten eteen. Opin todella paljon ja tapasin uusia ihmisiä.

Täydellinen tet-viikko!



-Sonja

Kommentit