Helsingin kaupungintalon upeassa miljöössä Muotipäivät 21.5.2014 - jo toista kertaa!

Poikkea Putiikissa -kampanja huipentuu ke 21.5. Fashion Unitin huikeaan muotinäytökseen. Teemana tänä vuonna toimii rohkea, viettelevä sekä elegantti Dubai. 

Muotinäytös rakentuu ja NYT julkaistaan upeat näytöksen vaikuttajanaiset. Tämä mallikaarti esittelee Helsingin putiikkien aarteita 21.5. Helsingin Kaupungintalolla! Lavalla myös Mira Salo, Essi Pöysti ja Kalle Kuvaja sekä Fashion Unitin ammattimallit.

Näytösmalleina seuraavat vaikuttajanaiset:
Tuula Loikkanen, Muotikaupan Liitto
Pia Pakarinen, Helsingin Yrittäjät
Jasmin Hamid
Mari Kiviniemi
Anneli Jäätteenmäki
Outi Alanko-Kahiluoto
Sari Sarkomaa
Tuuli Kousa


Muotipäivät -muotinäytöstapahtumat ovat Fashion Unit Oy:n tapahtumakonsepti, jota on järjestetty vuoden 2006 syksystä lähtien, Jyväskylässä jo yhdeksättä vuotta vuonna 2014.

Helsinki Trend View -muotinäytös 21.5. klo 17.30
-Kaikille avoin!

Mainnonan keulakuvana toimii Meri N / Fashion Unit
Vuoden 2013 muotinäytöksen pukuloistoa

Juontajana toimii aina yhtä ihana Leena Sarvi

Muotipäivät sisältyy Helsingin Yrittäjien ja Helsingin kaupungin järjestämään Poikkea Putiikissa -kampanjaan, jossa luodaan lisänäkyvyyttä ja toimintaedellytyksiä pienille erikoisliikkeille. Idea syntyi vuonna 2011 kivijalkayrittäjien omasta huolesta liittyen erikoisliikkeiden elinvoimaisuuden säilyttämiseen suurten kauppakeskusten aikakautena. Nyt kampanja toteutetaan jo kuudetta kertaa. Yli 200 eri alojen kivijalkayrittäjää on aktiivisesti mukana järjestämässä erilaisia tempauksia kampanjaviikoille kuten alennusmyyntejä, arvontoja ja kanta-asiakasiltoja kaikenikäisille shoppailijoille

Poikkea Putiikissa -kampanja järjestetään Helsingissä 19.5.-24.5.2014 ja sen loppuhuipennuksena nähdään Fashion Unitin muotinäytös Helsingin kaupungintalon upeassa miljöössä keskiviikkona 21.5.

Tule, koe, näe - ihastu!

Kommentit