Jyväskylän My Style Tyyli- ja Mallivalmennukset alkoivat eilen 3.3. iloisissa merkeissä!


Fashion Unitin My Style Tyyli- ja Mallivalmennukset alkoivat eilen 3.3. Jyväskylässä. Valmennukset on tarkoitettu kaiken ikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat kehittää itseään läpi elämän. Valmennuksessa perehdytään niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin kauneuteen, keskitytään jokaisen henkilökohtaisiin voimavaroihin sekä opitaan esiintymisvarmuutta. My Style valmennukset huipentuvat huikeaan Fashion Unitin valmennuksien päätösnäytökseen Jyväskylässä Vapaalla 2014 -messuilla 26.4.2014.

My Style -valmennus alkoi eilen iloisissa, mutta jännittyneissä tunnelmissa. Aloituskerralla perehdyttiin ensivaikutelman, kehonkielen ja small talkin merkitykseen ja ryhmä teki tuttavuutta keskenään. Valmennuksen järjestäjä Fashion Unitin Johanna Soilu hahmotti toiminnan ja 11-vuotias Matias tiivisti lopulta kaiken erityisen ihanalla tavalla! Matiaksen piirrustus - olkaa hyvät!

Ja eikö sitä sanota, että totuus tulee aina lasten suusta? Lisätietoa My Style -valmennuksista tästä.

"Fashion Unitissa parasta on se, että koko eikä näkö ratkaise vaan sinä ITSE. Fashion Unit on vähän niin kuin iso perhe."  -Matias, 11v

Miten malli syntyy? 1.Mallin ura yleensä alkaa koulutuksesta. 2. Mallikoulun jälkeen tulee harjoitusnäytös. 3. Jokainen löytää jossain vaiheessa oman tyylin jolla saa töitä. 4. Jotta sinut voidaan valita kuvauksiin, näytöksiin tai mainoksiin, sinun pitää ottaa profiilikuva. 5. Kun sinulla on valmennuskuvat ja oma tyyli, voit jossain vaiheessa päästä näytöksiin ja mainoksiin. 6. Nyt olet omanlaisesi malli. Fashion Unitissa parasta on se, että koko eikä näkö ratkaise vaan sinä ITSE! Fashion Unit on vähän niin kuin iso perhe.

 

Kommentit