Ihana kevään muoti 2014 - maltatko odottaa toukokuun Muotipäiviä?

Fashion Unitin Muotipäivät -tapahtumat rantautuvat keväällä Helsinkiin ja Jyväskylään. Toukokuussa on luvassa muodin esittelyä loistokkaissa puitteissa upeiden mallien yllä! Luvassa paljastuksia ensi viikolla!

Aurinko ja kevät on saapunut! Inspiroidu ja nauti väriloistosta!

Kevään 2014 vaatetrendit voi tiivistää kolmeen sanaan: volyymi, minimalismi sekä läpikuultavuus. Mallistojen sisällössä on paljon runsautta, laajuutta, päällekkäisiä kerroksia ja kiedottavia elementtejä. Kankaat sisältävät runsaasti kuviointeja sekä yllättäviä väriyhdistelmiä. Viidakon värit ja kuviot sekä englantilaisten puutarhojen vaikutus näkyy. Mustavalkoisuus on yksi suuri teema.

Miesten kevätmuoti myötäilee hieman naisten muotia. Rentous, mahtipontisuus, uskaliaisuus, sekä feminiinisyys ovat avainsanoja. Valkoinen on in! Muita värejä ovat hehkuva punainen, viileä sininen sekä hempeä pinkki. Suuret printit, ruutu ja raita, sekä yllättävä kukkakuosi. Kaksi rivisellä napituksella olevat bleiserit tekevät myös paluun keväällä.

Asustemuodissa ovat megaisot kaulakorut sekä rannekorut. Näytöslavoilla on nähty myös vallattomia olkihattuja sekä lippiksiä. Aurinkolaseissa näkyyy retrohenkisyys, pyöreähkö muoto sekä läpikuultavuus.

Laukut taas saavat tällä kaudella olla pieniä, mutta kulmikkaita. Koristeena laukuissa on kukkia, kiiltäviä kiviä tai liehuvia hapsuja.




Keväällä näkyy pastellivärit sekä pitsimäisyys neuleissa. 



Läpikuultavuus sekä kuosit on myös IN! 


Kirjoittanut Fashion Unitin harjoittelija Tia

Kommentit