Esittelyssä Fashion Unitin harjoittelija, tulevaisuuden stylisti Tia!

Tia aloitti harjoittelunsa Fashion Unitilla kolmisen viikkoa sitten ja valmistuu stylistiksi heti harjoittelunsa jälkeen. Fashion Unit on täydellinen harjoittelupaikka Tialle, sillä yritys pyörii luonnollisesti muodin, tyylin ja kauneuden parissa, joita Tia rakastaa!

 Tia,19

Miten päädyit opiskelemaan stylistiksi?

Päädyin opiskelemaan stylistiksi puolivahingossa. Yhteishaun aikana en tiennyt vielä oikein mitä haluan ja sattuman kaupalla pääsin kuitenkin Kainuun ammattiopistoon Timperiin opiskelemaan stylisti-artesaaniksi. Koulussamme ei ollut luentoja tai muuta vastaavaa, vaan lähes kaikki opittiin käytännössä. Onneksi ihastuin alaan heti koulun alettua.

Mitä koulussasi opetetaan?

Opin koulussa innostumaan muodista ja pukeutumisesta aivan uudella tavalla. Meille opetettiin oikeanlaista pukeutumisesta, hieman ompelua ja tuotesuunnittelua. Opin myös stailauksen perusasioita, kuten miten väri- ja vartaloanalyysi tehdään. Opintoihin sisältyi myös meikkausta ja maskeerausta sekä hiusten laittoa. Lisäksi järjestimme muotinäytöksiä vaateliikkeiden kanssa yhteistyössä, toisinaan vaatteet olivat itse valmistamiamme.

Millaisia vinkkejä antaisit blogin lukijoille kevätpukeutumiseen?

Pastellivärit tulevat joka kevät aina uudestaan! Omia henkilökohtaisia suosikkejani tulevan kevään pukeutumisessa ovat printtipaidat sekä revityt farkut.

Mikä koulutuksessasi oli parasta?

Minulle kaikista mieleisimpiä hommia koulussa olivat stailaukset asiakkaille, meikkaus ja maskeeraus sekä muotinäytösten järjestäminen. Siksi olenkin erittäin innossani harjoittelupaikastani Fashion Unitilla. Toivon ja uskon, että pääsen hyödyntämään näitä jo valmiiksi oppimiani taitoja harjiottelun aikana. Olen myös varma, että tulen oppimaan ja kehittymään harjoittelun kuluessa aina vain lisää.

Tia
Fashion Unitin My Style -valmennukset alkoivat 3.3. Jyväskylässä, 11.3. Helsingissä ja alkaa huomenna 18.3 Lahdessa. Tule sinäkin mukaan kehittymään yhdessä - valmennuksissa mukana näet myös Tian!

Kommentit