ESITTELYSSÄ ELÄMYSTUOTANTO JA VAPAALLA 2014 -MESSUT 26.-27.4.2014

Fashion Unit on mukana yhteistyössä tuottamassa The Voice Muoti 2014 -tapahtumakokonaisuutta huhtikuussa nähtävillä Vapaalla 2014 -messuilla.

Vapaalla 2014 -messut on Keski-Suomen suurin vapaa-ajan messutapahtuma, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: muodista, ruosta ja vapaa-ajasta. Messut täyttyvät mielenkiintoisista näytteilleasettajista, tietoiskuista sekä ohjelmasta. Messut järjestää Elämystuotanto, joka onkin erikoistunut tuottamaan asiantuntevalla otteella kiinnostavia ja elämyksellisiä messutapahtumia. Elämystuotanto muodostuu kolmesta nuoresta ja osaavasta naisesta. Näin toimitusjohtaja Hanna Vilppola kertoo itsestään ja Vapaalla 2014 -messuista:

1. Kerro jotain itsestäsi Hanna Vilppola.
- Olen tälläinen luova ajattelija, joka onnistuu pysymään lähestulkoon aina tasaisena ja järkevänä. Olen Elämystuotannon perustajajäsen.

2. Miten päädyit Elämystuotannolle töihin?
- Kaikki alkoi, kun Tiimiakatemian opiskeluaikoinani olin järjestämässä nykyisten yhtiökumppaneideni Soile Niinikosken ja Sari Parantaisen kanssa Häämessuja Jyväskylään. Yhteistyömme sujui niin hienosti, että saimme ajatuksen perustaa oman yrityksen. Ja tässä sitä nyt ollaan!

3. Mistä saitte alunperin ajatuksen järjestää Vapaalla -messut?
- Saman tyyppisiä messuja on järjestetty aikaisemminkin Jyväskylän messujen puolesta. Tänä vuonna vapaa-aika -messut on onneksemme ulkoistettu Elämystuotannolle.

4. Mitä odotat messuilta?
- Toivon, että messuille eksyy paljon ihmisiä. Ja että ihmiset pääsevät kokeilemaan erilaisia vapaa-ajan viettotapoja. Tänä vuonna on mahdollista esimerkiksi kokeilla tanssia tanssicornerissa sekä laitesukellusta altaassa. Toivon, että ihmiset viihtyisivät meissuilla kokeillen uusia juttuja eikä vain kiertäisi nopsaa messupisteitä. 

5. Millaisia näytteilleasettelijoita messuilta löytyy tänä vuonna?
- Riippuu tietenkin mistä puolesta puhutaan! Muotipuolelta esimerkiksi löytyy kaikkea kauneuteen, muotiin ja erilaisiin asustuksiin liittyvää. Luvassa on myös paneelikeskusteluita muodista sekä messuilla voi tavata vaikkapa lahjakkaita designereita.

6. Miten The Voicen Muoti näkyy messuilla?
- Koko muotipuoli kuuluu The Voicelle. The Voicen kädenjälki näkyy aina lavasteista sisustukseen.

7. Entä miten Fashion Unitin ja Elämystuotannon yhteistyö näkyy Vapaalla -messuilla?
- Fashion Unit järjestää muotinäytökset ja esimerkiksi yhteistyökumppanit osastoille ja näytöksiin mietitään ja hankitaan yhdessä.  Yhteinen kädenjälki näkyy oikeastaan kaikessa.




Tervetuloa 26.-27.4. Vapaalla 2014 -messuille löytämään uusia tapoja viettää vapaa-aikaa aina vain nautinnollisemmin! Katso lisää www.ainavapaalla.fi

Kirjoittanut: Fashion Unitin harjoittelijat Tia ja Milja 

Kommentit