Malliksi Fashion Unitille?

MY STYLE MALLIVALMENNUS keväällä 2014:
  • Jyväskylä 3.3.
  • Helsinki 11.3.
  • Lahti 18.3. 
  • Kuopio 31.3.
Koulutukseen voi pyrkiä kaikki 14 vuotta täyttäneet ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta.  Oman tyylin löytäminen ja omien parhaiden puolien korostaminen luovat pohjan varmalle esiintymiselle. Meikki ja kampaus eivät riitä, kun haetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vartalotyyppi, itselle sopivat värit, oikeanlainen ihonhoito ja ruokavalio sekä esiintymistaitojen harjoittelu luovat pohjan hyvälle olemukselle. Ennen kaikkea mallilla tulee olla halu kehittyä ja toimia yhdessä, sillä yhdessä tehden ja toisia tukien saavutamme parhaat tulokset!

Seuraavassa Fashion Unitin mallit Annika ja Minna kertovat työstään:

1. Miten päädyit Fashion Unitille malliksi?
2. Mallimaailma yleistetään usein kylmäksi ja julmaksi. Ovatko omat kokemuksesi samanlaisia?
3. Pidätkö enemmän muotinäytöksissä esiintymisestä vai mallikuvauksista? Miksi?
4. Mikä on kuvauksissa haastavinta?
5. Mikä mallin työssä on parasta? Entä ikävintä?
6. Mitä neuvoja antaisit mallin työstä haaveileville?

Annika,17

1. Kuulin Fashion Unitista 14-vuotiaana sukulaiselta. Kehotusten jälkeen päädyin käymään Fashion Unitin toimistolla ja aloitinkin mallivalmennuksen syksyllä 2010. Siitä lähti olenkin työllistynyt hyvin.
2. Mielestäni mallimaailma ei ole kylmä, mutta kova se on. Vaatimukset on korkeat ja mallin on tärkeää pystyä ottamaan kritiikkiä vastaan. Mallimaailmassa ei elätellä turhia toiveita, mikä on positiivinen asia.
3. Ihan yhtä paljon. Tosin muotinäytöksiä on kuvauksia enemmän tarjolla.
4. Joskus kuvausolot on haastavat ja esimerkiksi lämpötilat voivat olla todella vaihtelevat.
5. Parasta mallin työssä on se sanoinkuvailematon fiilis, joka tulee intohimosta ammattiin mitä tekee. Ikävintä on, jos ei joskus täytä kaikkia vaatimuksia. Silloin on kuitenkin tärkeää uskoa kaikesta huolimatta itseensä.
6. Usko itseesi! Tärkeää on myös hankkiutua ammattilaisten pariin. Heiltä kuulee parhaiten, mihin suuntaan kannattaa kehittää itseään.




Minna,22

1. Monen sattuman kautta! Muodin Yö -tapahtumassa oli koekuvaus ja Fashion Unit otti minuun sitten yhteyttä. Ystäväni toimi heille jo mallina ja oli antanut Fashion Unitista paljon positiivista palautetta, joten tässä sitä ollaan!
2. Itselläni on mallimaailmasta vain positiivisia kokemuksia. Kuitenkin onhan paineet melko kovat.
3. Itse pidän enemmän muotinäytöksistä, sillä rakastan esiintymistä. Lavalla on niin kiva olla!
4. Hankalinta kuvauksissa on hahmottaa, mille itse näyttää kameran toiselta puolelta.
5. Parasta työssäni on onnistumisen tunteet ja ylipäätänsä tyytyväisyys omaan suoritukseensa. Oma kehitys on kanssa hienoa huomata. Ikävintä on pitkät työpäivät.
6. Olkaa itse aktiivisia ja motivoituneita!! Suosittelen Fashion Unitia ja sen mallikoulutusta. Se on luotettava ja hyvä tapa edetä urallaan.




MY STYLE MALLIVALMENNUKSEEN haku on jo alkanut! Ehkä juuri siinä olet etsimämme uusi persoona vahvistamaan joukkoamme!

 Lisätiedostelut: info@fashionunit.fi

Kommentit