MUOTIPÄIVÄT JYVÄSKYLÄSSÄ TÄNÄÄN JA HUOMENNA! HAASTATTELUSSA VIIKONLOPPUNA LAVALLE NOUSEVA JUONTAJA HEIDI SOHLBERG

Jyväskylän ydinkeskustaan kompassille nousee jälleen tänä viikonloppuna loistelias catwalk, kun Muotipäivät valtaavat kaupungin jo yhdeksättä kertaa! Jyväskylän Muotipäivillä nähdään tänä vuonna juontamassa valovoimainen alan ammattilainen, ihana Heidi Sohlberg.

Soitin Heidille, ja kyselin hänen kuulumisiaan ja mietteitään tapahtuman tiimoilta.


Hei Heidi! Miten on kesä mennyt?

Todella rennosti, keleistä nauttien, olen reissannut ja nähnyt kavereita. Olen nauttinut täysin rinnoin ja niin pitääkin tehdä, kun on siihen mahdollisuus, että saa ladattua energiaa talvea varten.

Olet tulossa juontamaan Jyväskylän Muotipäiville perjantaina ja lauantaina. Mitkä on fiilikset?

Tosi hyvät, olen ihan täpinöissäni! Kotikaupunkiin Jyväskylään on aina ihana tulla, kun tutut tulee moikkaamaan, älyttömän ihanaa. Olen tulossa tapahtumaan tosi rennolla fiiliksellä. Tiedän, että tapahtuma ei ole niin sanotusti tiukimmasta päästä, vaan saa olla rennolla mielellä ja odotan, että pääsee tekemään hyvällä porukalla! Toivotaan, että pysyy kelit hyvänä, mikä lisäisi hyvää fiilistä!

Minkälaista tapahtumaviikonloppua odotat?

Iloista mieltä, vilinää ja vilskettä, väenpaljoutta. Toivottavasti ihmiset lähtevät liikkeelle ja Jyväskylän yrittäjillä on liikkeissään kova kuhina! Nautitaan näytöksistä ja haetaan inspiraatiota talvelle ja syksylle!

Olet tulossa perjantaina juontamaan tapahtumaa yksin ja lauantaina saat juontokaveriksi Leena Sarven. Jännittääkö enemmän juontaa yksin vai yhdessä jonkun kanssa?

Tällä hetkellä ei jännitä ollenkaan, olen vain odottavilla fiiliksillä! Tunnetaan Leenan kanssa vuosien takaa, joten ei sen puolesta jännitä. Juonnot menee varmaan sutjakkaammin lauantaina, kun on juontokaveri, mutta varmasti myös perjantaina menee hienosti. Kokemusta juontamisesta Leenan kanssa on jo, joten pystymme yhdessä hyvällä fiiliksellä vetämään!

Kiitos Heidille vastauksista!

Tule katsomaan Heidiä ja Fashion Unitin upeita malleja loistokkaalla catwalkilla Jyväskylän Muotipäivillä! Luvassa jälleen tyylikkäitä muotinäytöksiä ja upeaa oheisohjelmaa, sekä mahtavia tapahtumatarjouksia. Tervetuloa mukaan muodin huumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumaan Jyväskylään 30.-31.8.!

Kirjoittaja Liisa Mathlin

Kommentit