MUOTIPÄIVÄT BY FASHION UNIT KUOPIO 6.-7.9.2013, HAASTATTELUSSA KARITA TYKKÄ

Uutta ja elämyksiä täynnä olevat syksyn 2013 Muotipäivät pitävät sisällään myös jotakin tuttua ja turvallista. Ensimmäistä kertaa koskaan järjestettävillä Kuopion Muotipäivillä nähdään paikallinen alan ammattilainen, malli ja juontaja Karita Tykkä. Karita on toiminut aikaisemminkin juontajana Fashion Unitilla, vuoden 2011 Muotipäivillä Lahdessa ja lukuisia kertoja Muotipäivillä Jyväskylässä. 

Soitin Karitalle ja kyselin hänen ajatuksiaan Muotipäiviin liittyen.

Hei Karita! Miten kesä on mennyt?

Liian nopeasti, mutta muuten hyvin! Kesä menee aina nopeasti, Suomen kesä on aivan ihana mutta on ohi liian nopeasti.

Olet tulossa Muotipäiville juontamaan Kuopioon, johon tapahtuma viedään nyt ensimmäistä kertaa koskaan. Minkälaisilla fiiliksillä olet lähdössä tapahtumaan?

Oikein mahtavilla fiiliksillä! Olen Kuopiosta kotoisin ja sinne on aina ihana palata, oli syy mikä tahansa. Sieltä on kaikki muistot ja paljon tapahtumia vuosien varrelta, siellä on paljon ihania juttuja!

Minkälaista show’ta kuopiolaiset voivat Muotipäiviltä odottaa?

Toivottavasti mielenkiintoista, mutta informatiivista,  mukaansatempaavaa, energistä ja trendikästä!

Vuoden 2013 Muotipäivillä teemana on Moskova. Millaisia asioita teema mielestäsi sisältää?


Koko maa on tunnettu kauniista naisista ja vastakohdista. Moskova -teemaan kuuluu vahvoja ja runsaita tyylejä, militaristisia vaikutteita ja ehkä jopa turkiksia. Moskovalaiseen tyyliin kuuluu se, että uskalletaan olla omana itsenään, mutta ollaan hyvin trenditietoisia!

Kiitos Karitalle vastauksista!

Karita nähdään Kuopion keskustassa 6.-7.9. esittelemässä syksyn trendit niin kauppakeskuksista ja tavarataloista, kuin keskustan alueen putiikeistakin. Näytökset tarjoavat laajan katsauksen siihen, minkälaiset shoppailumahdollisuudet keskustan alueen muotiliikkeet tarjoavat kuopiolaisille. Muotipäivät tuovat Kuopioon elämyksellisen, näyttävän ja yksilöllisen muotitapahtuman, joka tarjoaa inspiraatiota tyyliin ja hyvinvointiin jokaiselle!

Tervetuloa Kuopion Muotipäiville 6.-7.9.2013 Kuopion keskustaan!

Kirjoittaja Liisa Mathlin

Kommentit