MUOTIPÄIVÄT BY FASHION UNIT 2013, HAASTATTELUSSA MUOTI- JA TYYLIGURU LEENA SARVI!

Syksyn 2013 Muotipäivät by Fashion Unit ovat jo aivan ovella! Tänä syksynä upea, kaksipäiväinen muodin suurtapahtuma valtaa Jyväskylän, Kuopion ja Helsingin! Muotipäivien ohjelman voit käydä lukemassa Fashion Unitin verkkosivuilta.

Tyyli- ja muotiguru Leena Sarvi on ollut mukana Fashion Unitin Muotipäivillä, viimeisimpänä keväällä 2013 Tampereella ja Jyväskylässä. Tänä syksynä hän juontaa ja pitää tyyli-iskuja tapahtumassa. Soitin Leenalle ja kyselin hänen ajatuksiaan Muotipäivät -tapahtumasta ja yhteistyöstä Fashion Unitin kanssa.



Olet tulossa juontamaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumaa Jyväskylään ja Helsinkiin. Mitkä on fiilikset näin etukäteen?
Ihanaa taas kohdata yleisö silmästä silmään livenä! Näytösten juontaminen ja tyyli-iskujen pitäminen on hyvin välitön ja rehellinen hetki, se on hauskaa ja antaa paljon. Syksyllä, kun olemme Helsingissä katetussa tilassa, emme ole säiden armoilla, joten tilanne on ehkä rennompi, kun ei tarvitse stressata säästä. On kutkuttavaa tuoda uuden näköinen muotitapahtuma uudelle paikalle, loistavalle sijainnille aivan kauppatorin viereen, Helsingin kaupungintalolle! Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumat ovat lunastaneet paikkansa keskustojen elävöittämisessä.

Vuoden 2013 Muotipäivien teemana on Moskova. Millaisia asioita Moskova -teemaan mielestäsi liittyy?
Moskova on nouseva muodin Mekka, on siis selvä asia että sieltä tulee paljon vaikutteita. Ensi syksynä muotiin otetaan paljon militaristisia ja prameita vaikutteita, teema on siis enemmän kuin paikallaan ja hyvin ajankohtainen!

Syksyn 2013 Muotipäivien osalta on tulossa paljon uutta! Viemme tapahtumamme ensimmäistä kertaa Kuopioon ja Helsingissä pidämme ensimmäiset muotinäytökset koskaan kaupungintalon juhlasalissa. Mitä juuri Muotipäiville ja Fashion Unitille ominaisia piirteitä odotat tältä syksyltä?
Elämyksellisyyttä ja yksilöllisyyttä. Fashion Unitin tapahtumat on aina toteutettu lämminhenkisesti, yhdessä tekemisen ajatuksella. Fashion Unitin näytökset ovat erinomainen osoitus siitä, että muoti ei ole vain harvoille ja valituille, vaan kuuluu kaikille. Fashion Unitilla on hieno ja ainutlaatuinen tapa toteuttaa asioita.

Kerro vähän yhteistyöstäsi Fashion Unitin kanssa.
Toimin yhtenä osatekijänä laajassa kokonaisuudessa. Yhteistyöhömme kuuluu molemminpuolinen arvostus ja luottamus, sekä yhdessätekemisen halu.

Kiitos Leenalle vastauksista! Syksyllä 2013 Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumassa luvassa elämyksellisyyttä, yksilöllisyyttä ja yhdessätekemisen meininkiä! Kutsumme kaikki mukaan osaksi vuoden elämyksellisimpiä muotitapahtumia Jyväskylään, Kuopioon ja Helsinkiin! Tervetuloa!

Kirjoittanut Liisa Mathlin

Kommentit