TERVETULOA MUOTIPÄIVÄT BY FASHION UNIT –KIERTUEELLE ENSI SYKSYNÄ!

Syksyn 2013 Muotipäivät by Fashion Unit lähestyvät. Tänä syksynä Muotipäivät kiertävät Jyväskylän, Kuopion ja Helsingin. Jyväskylässä olemme tyylikkäinä 30.-31.8., Kuopiossa loistamme 6.-7.9., ja Helsinkiin tuomme upean muotishow’mme 13.-14.9. Jos jollakin näistä paikkakunnista kyseisinä ajankohtina vietät aikaa, vietä se muodin ja Fashion Unitin kanssa! Tai vaikka et paikkakunnalle silloin ollut suunnitellutkaan meneväsi, tule silti!

Kuten aiemminkin on jo todettu, vuoden 2013 Muotipäivien teemana on Moskova, jonka merkeissä jatkamme myös syksyllä. Kyselimme, minkälaisia asioita Moskova –teema pitää sisällään, ja vastaukset olivat seuraavanlaisia:
- Näyttävyys
- Rohkeus
- Tyylikkyys
- Värikkyys
- Korut ja asusteet
- Tunteita herättävä musiikki
- Itsevarmuus

Näitä ei kannata missata!

Syksyn Muotipäivillä esitellään luonnollisesti syksyn kuumimmat trendit niin kauppakeskuksista ja tavarataloista, kuin uniikeista putiikeistakin. Nähtävillä on paitsi upeita asukokonaisuuksia, myös mahtavia asusteita, kampauksia ja meikkejä. Fashion Unitin muotinäytökset tarjoavat ideoita tyyliin ja hyvinvointiin jokaiselle, jokaiseen elämäntilanteeseen!

Muotipäivät by Fashion Unit tuo muotinäytöksiä ja muuta ohjelmaa kaupunkien keskustoihin, toreille, sekä itse liikkeisiin. Lisäksi Muotipäivien aikana perjantaisin on mahdollisuus shoppailla jopa kello 23 asti Muodin Yö –tapahtumassa! Muotipäivillä nähdään myös tunnettuja malleja ja juontajia, jotka julkaistaan pian Fashion Unitin verkkosivuilla, jossa myös alustava ohjelma on nähtävillä.

Voit myös auttaa meitä kehittämään Muotipäiviä! Käy Fashion Unitin Facebook –sivuilla vastaamassa seuraaviin kysymyksiin ja tee kanssamme unohtumaton tapahtuma!

1) Kenet haluaisit juontamaan Muotipäiviä?
2) Minkälaista ohjelmaa haluaisit nähdä Muotipäivillä?
3) Mitä Moskova –teema mielestäsi pitää sisällään?

Tervetuloa Muotipäivät by Fashion Unit –tapahtumaan syksyllä 2013 Jyväskylään, Kuopioon ja Helsinkiin!

Kommentit